Video: Karrymuslinger
KarrymuslingerKøkken:
Ingredienser:
Fransk
12
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
2 kg Blåmusling
-
2 deciliter Hønsebouillon
-
4 deciliter Æblecider
-
4 deciliter Tør hvidvin
-
3 spsk Olivenolie
-
2 deciliter Piskefløde 38%
-
4 stk Forårsløg
-
3 stk Grofthakket løg
-
2 spsk Ingefær
-
5 stk Hvidløgs fed
-
0.5 bdt Frisk timian
-
4 tsk Karry
Rens muslingerne godt, tag skæg væk.
Smid de muslinger væk, der ikke lukker sig ved et lille let slag i bordet.
Snit og hak løg og ingefær.
Hæld olie i stor suppegryde, varm op, og svits karry.
Herefter tilsættes grøntsager.
Hæld bouillon, æblecider og hvidvin over, når grøntsagerne har taget lidt farve.
Lad det simre i ca 15 min.
Hæld muslinger i suppen og kog det i ca 5-7 minuter.
Ryst gryden lidt indimellem, når alle muslinger har åbnet sig sis suppen fra.
Kog suppen op og kom evt lidt mere hvidvin ved.
Tilsæt fløden ved og lad det koge igennem i ca 3-5 minutter.
Kom muslingerne over i suppen og varm det hele igennem, server straks evt. med lidt frisk persille.
Serveres med hjemmelavede pommefrites
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Fedtfattige pitachips med karry
Fedtfattige pitachips med karryForvarm ovnen til 175°C. Skær pitabrødene i halve på l...
Oksekød og ris i fad
Put oksekød og hakket løg i en gryde og svits det. Hæld overskydende fedt fra. Tilsæt vand...
Marineret kartoffel- og artiskoksalat
Skrab kartoflerne i letsaltet vand i ca. 20 min. eller til de er meget møre. Tilsæt bønner...