Video: Tun- og torskerognsfrikadeller
Tun- og torskerognsfrikadellerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
5
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
1 dåse Tun i vand
-
1 dåse Torskerogn
-
1 stk Grofthakket løg
-
3 spsk Hvedemel
-
1 stk Æg
Tun findeles med en blender eller en gaffel.
De øvrige ingredienser tilsættes, farsen skal være fast.
Farsen formes og steges som almindelige frikadeller til de er færdige.
Sauce af remoulade blandet med lidt A-38 samt klippet purløg.
Spørgsmål:
Kan disse fryses ?
Svar:
Det kan de godt.
mvh
Dorthe
opskrifter.dk
18/09-2007 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Forloren skildpadde
Sådan laver du Forloren SkildpaddeKog kødet sammen med gulerødder, porrer og løg i knap 2...
Blue Moon
Bland alle ingredienser i en isfyldt shaker. Ryst godt og si over i et collins glas fyld...
Bruschetta med hytteost og avocado
Avocadoen flækkes og sten og skind fjernes. Avocadokødet hakkes groft, fx med en kniv. Tom...