Video: Kinesisk suppe med kalkun
Kinesisk suppe med kalkunKøkken:
Type:
Ingredienser:
Kinesisk
Hovedret
10
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
500 gram Hakket kalkunkød
-
2 stk Porre
-
1 stk Rød peberfrugt
-
1 stk Grofthakket løg
-
1 dåse Majs på dåse
-
200 gram Bønnespire
-
3 spsk Tandoori krydderi
-
0 Hønsebouillon
-
0 Køkkensalt
-
0 Peber
Kinesisk suppe med kalkun, fremgangsmåde:
Løg og peber snittes i små fine terninger. Svitses i olie. Kødet svitses med. Vand, terning og de snittede porrer kommes i sammen med krydderierne. Det hele koges til porrerne er møre. Majs og bønnespirer kommes i, mens vandet til nudlerne sættes over. Nudlerne koger i 3 min. Disse kan enten komme ned i gryden til de øvrige ingredienser eller spises separat. Retten jævnes med lidt maizena, alt efter behag.
Servér gerne med grøn salat.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Marinerede bønner
Marinede bønnerBønnerne blancheres et øjeblik. Dette gør du ved at komme ærterne i kogende...
Naanbrød
Naanbrød Bland tørgær, sukker og vand i en skål. Lad det stå i 10 min., til ingredienser...
Paprikakartofler
... som nok sådan cirka er min yndlingsmåde at få kartofler på. De er helt enkle at lave,...