Video: Melonskål med vindruer
Melonskål med vindruerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
3
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
5 minutter
Antal personer:
-
1 stk Honningmelon
-
0.5 kg Vindrue
-
1 kvist Frisk mynte
Skær V-formede snit hele vejen rundt om frugten og lad dem gå hele vejen ind til midten af frugten.
Når man har skåret hele vejen rundt deles frugten med hænderne i et vrid.
Herefter fjernes kødet i melonens midte med en stor ske og melonen kan nu fyldes med vindruer eller andet tilbehør.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Creme brulée med abrikoser og hindbær
Flæk abrikoserne og læg dem i et ildfast fad. Drys med sukker, flæk vanillestangen og læg...
Muffins
Lette muffins Rør sukker og smør sammen og pisk æg i lidt af gangen. Sigt både mel og bage...
Mandelbrød
Forvarm ovnen til 180°C.Pisk æg og sukker sammen, til det er tykt. Tilsæt mel og hakkede m...