Video: Melonskål med vindruer
Melonskål med vindruerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
3
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
5 minutter
Antal personer:
-
1 stk Honningmelon
-
0.5 kg Vindrue
-
1 kvist Frisk mynte
Skær V-formede snit hele vejen rundt om frugten og lad dem gå hele vejen ind til midten af frugten.
Når man har skåret hele vejen rundt deles frugten med hænderne i et vrid.
Herefter fjernes kødet i melonens midte med en stor ske og melonen kan nu fyldes med vindruer eller andet tilbehør.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Gammeldags æblekage
1. Skyl æblerne og skræl dem. Skær dem i små stykker og put dem op i en gryde.2. Tilsæt ½...
Stegt tunfisk med løgkompot
Løgkompot:Skær baconen i tern og rist det på en pande i halvdelen af olien. Skær løgene i...
Rødvinsglaserede rødbeder
Glaserede rødbeder, rødvin, fremgangsmåde:Kog rødbederne møre i letsaltet vand. Pil skræll...