Video: Farsgratin med æbler
Farsgratin med æblerKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
8
Tilberedningstid
25 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
500 gram Hakket svinekød 8-12%
-
1 deciliter Fløde 13%
-
2 deciliter Rasp
-
1 stk Pasteuriseret æg
-
2 stk Æbler
-
10 stk Sveske
-
50 gram Smør
-
5 stk Bacon
Svinekødet røres med fløde, rasp, æg, salt og peber. Æblerne skrælles og snittes i tynde skiver. I et smurt, ovnfast fad lægges nu skiftevis fars sammen med æbler og svesker (sveskerne skal evt. udblødes). Øverste lag skal være fars. Der dryppes med det smeltede smør, baconskiverne fordeles hen over farsen og fadet sættes i ovnen ved 200°C i ca. 35 min.
Spørgsmål:
hvilken tilbehør egner sig ?
Svar:
Hej , jeg ville nok koge nogle kartofler og lave en alm brun sauce til
Men , du kan også koge noget ris og servere karry sauce til denne ret
mvh Tomas
opskrifter.dk
21/02-2009 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kokostærte
Forvarm ovnen til 175°C. I en stor skål piskes æggene let. Tilsæt sukker, salt, muskat...
Svinemørbrad med æble- og løgkompot
Skær løget i tynde skiver og sauter det i ca. 3 spsk olie til de er gyldne. Tilsæt herefte...
Cantuccini
Sådan laver du CantucciniFørst pisker du æg og sukker sammen i ca. 4 minutter. Derefter ti...