Video: Sommersalat
SommersalatKøkken:
Ingredienser:
Dansk
11
Tilberedningstid
0 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
200 gram Frisk spinat
-
200 gram Friske ærter
-
400 gram Cherrytomat
-
250 gram Friske jordbær
-
1 bdt Forårsløg
-
1 bdt Asparges
Dressing
-
1 spsk Olivenolie
-
0.5 stk Citron
-
0.5 tsk Dijonsennep
-
1 fingerspids Havsalt
-
1 fingerspids Peber
Sommersalat
Start med at skylle spinat grundigt og tør den i et rent viskestykke.
Skær så cherrytomater og jordbær i halve.
Bælg de friske ærter, hvis de ikke allerede er det, og skær forårsløg ud i små stykker.
Skyl asparges og knæk dem hvor de naturligt knækker af.
Skær også dem i små stykker.
Kom olivenolie, dijonsennep, salt og peber i en skål.
Pres saften af den halve citron i og rør godt rundt, til det har en jævn farve.
Bland alle grøntsagerne (og jordbær) sammen med spinat.
Fordel det godt rundt.
Hæld dressingen ud over.
Voila - du har nu en lækker sommersalat, der er klar til at kaste sig over.
Oplagt til grillretter
Sommersalaten går fantastisk godt til grillmad, hvad end du har samlet hele den store familien om bordet, eller det er en hel almindelig hverdags aften.
Du kan servere din sommersalat med alt lige fra en lammekølle til ribeyesteaks med oliven og oreganorelish.
Skal det være lidt mindre traditionelt kan du også lave en lækker tunbøf med citron og koriandersmør til din sommersalat.
Andre salater
Du kan også give dig i kast med at lave andre salater, vi kan for eksempel varmt anbefale vores avocadosalat med tomat og mozzarella.
Generelt når det kommer til salater er det kun fantasien der sætter grænser, så du kan også freestyle og lave en salat med alle dine yndlings grøntsager, bær og frugter. Det skal nok gå godt!
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Små chilipandekager med tunfyld
Små chilipandekager med tunfyldMelen og salten blandes i en skål. Halvdelen af mælken hæld...
Asparges-risotto med citron
Bouillon: Tilbered en bouillon af vand, salt, løg, gulerod og bunden af aspargesene. Hak...
Kolibri kage
Forvarm ovnen til 175°C. Smør to kageforme og drys dem med lidt mel.Si mel, bagepulver og...