Hovedret
Nutrition facts: 1769 calories 38.95 carb 5.4 fat 9.575 fiber 23.5 protein 1.4165 fat 28.05 sugar

Video: Tykmælksmarineret kylling

Tykmælksmarineret kylling

Tykmælksmarineret kylling

Tykmælksmarineret kylling
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

6


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

4 timer 0 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

20 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 5 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Serveres fx. med årstidens salater og et godt brød - velegnet som alternativ til de røde bøffer og pølserne, vi har fået på grillen hele sommeren!

Kokkens svar
Grill nødvendigt?

Spørgsmål:

Er det nødvendigt at tilberede denne ret på grill eller grill pande eller kan det lade sig gøre på en helt almindelig pande? Og er der nogen forholdsregler man skal tage sig ved dette skift?



Svar:
Hej , naturligtvis ændres retten lidt , men det går nok fint alligevel

Mvh Tomas
opskrifter.dk

23/07-2009 af Opskrifter.dk

endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Andebryst med balsamicosauce

Kødretter
Fjerkræ

Steg andebryst med skindet nedad, til det får en gyldenbrun farve. Vend det og brun også k...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1800
Opskrift

Grøntsagslasagne

Vegetar

Sådan laver du grøntsagslasagne FyldFørst hakkes løg og peberfrugt fint, og svitses i en g...

  4.5
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 3387
Opskrift

Kødsauce

Proteinrig mad
Kødretter

Sådan laver du kødsauce Hak løg og hvidløg fint. Svits hurtigt det i en gryde med lidt oli...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 701

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag