Video: Fyldte bagte løg
Fyldte bagte løgKøkken:
Ingredienser:
Dansk
6
Tilberedningstid
50 minutter
Arbejdstid
50 minutter
Antal personer:
-
6 stk Løg
-
2 stk Hvidløg
-
2 spsk Olivenolie
-
1 kvist Frisk rosmarin
-
6 stk Bacon
-
2 deciliter Revet parmesan
Kog løgene i et kvarter, så de bliver bløde.
Hæld vandet fra og skær toppen af løgene.
Udhul dernæst løgene forsigtigt.
Det, man har taget ud, hakkes og steges i olivenolie.
Krydr med salt og peber.
Skær hvidløg i tynde skiver og tilsæt dem.
Til sidst tilsættes grofthakket rosmarin.
Gem stilkene!
Rør rundt i blandingen.
Skær rosmarinstilkene lidt skråt, så de bliver spidse.
Læg en baconskive rundt om hvert løg og fastgør baconen med en rosmarinstilk.
Sæt løgene op i et ildfast fad.
Tag de stegte løg af panden og lad dem køle lidt af.
Tilsæt parmesan og rør rundt i blandingen.
Fyld de udhulede løg med blandingen og riv lidt parmesan over.
De fyldte løg skal bage i en halv time ved 200°C.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Gratin af rodfrugter
Skræl alle rodfrugterne og skær dem i tynde skiver. Sæt ovnen på 175 gr.Læg rodfrugterne t...
Sukkerstegt svinebov
Skær kødet i store terninger. Skær ikke fedtet væk, da det er en uundværlig komponent i re...
Asiatisk wokret med frugt
Risene bringes i kog i vandet tilsat 1 tsk. salt. Koger i 8 min. Det overskydende vand hæl...