Video: Squashomelet
SquashomeletKøkken:
Ingredienser:
Spansk
9
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
5 stk Æg
-
2 stk Squash
-
2 spsk Extra jomfru olivenolie
-
50 gram Smør
-
1 stk Hvidløgs fed
-
2 spsk Fløde 13%
-
3 spsk Parmesan ost
-
0.5 tsk Bordsalt
-
0.5 tsk Peber
Squashen skæres i meget tynde skiver.
Varm en pande op og brug halvdelen af olien og smørret, svits squash skiverne til de er gyldne (ca. 2-3min).
Pres hvidløget og svits det kort ved squashen.
Bland æg, fløde, salt og peber i en skål, pisk ingredienserne sammen.
Varm panden op igen og brug resten af olien og smørret, tilsæt omelet dejen.
Brug en paletkniv til at løsne omeletten fra kanten (gerne plastik for at skåne panden).
Når Omeletten har fået en fast form, fordel squash skiverne.
Sænk varmen og lad den hvile på svag varme i 5 min.
Kom derefter Parmesanen på omeletten, frisk revet Parmesan smager bedst.
Sæt låg på panden og lad omeletten hvile i 2 min mere.
Omeletten pyntes med friske krydderurter og serveres !
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kalkunbøffer med ærtesauce
Kalkunkødet blandes med salt, peber, havregryn, æg og vand og stilles koldt 15 min. Imens...
Melassesmåkager
Smeltet smør, sukker og æg blandes i en stor skål, til det er jævnt. Tilsæt melasse. Bland...
Soufléer med gedeost, soltørrede tomater og ristet hvidløg
Forvarm ovnen til 175°C. Fladgør hvidløgsfedene med den flade side af en kniv. Bland dem m...