Video: Pilaf med ris, bacon og kål
Pilaf med ris, bacon og kålKøkken:
Ingredienser:
Andet
12
Tilberedningstid
50 minutter
Arbejdstid
50 minutter
Antal personer:
-
4 stk Bacon
-
6 spsk Smør
-
1 stk Løg
-
2 stk Hvidløgs fed
-
1 spsk Ingefær
-
3 deciliter Basmatiris
-
1 spsk Karry
-
0.5 tsk Bordsalt
-
7 deciliter Hønsebouillon
-
7.5 deciliter Grønkål
-
3 stk Bøftomat
-
5 stk Forårsløg
Steg baconen i en stor pande.
Overfør det til en tallerken med køkkenrulle med en hulske.
Tilsæt 2/3 af smørret til panden med stegefedt og lad det smelte.
Tilsæt hakket løg, finthakket hvidløg og revet ingefær.
Svits over middelhøj varme i 5 minutter.
Tilsæt ris, karry og salt. Steg videre i et minuts tid.
Tilsæt nu bouillon og bring det i kog.
Skru ned til medium varme.
Rør rundt, læg låg på og lad det simre, til bouillonen er absorberet, ca. 15 min.
I mellemtiden smeltes resterende smør i en stor gryde over middelhøj varme.
Tilsæt hakket kål og svits i 3 min.
Rør hakkede tomater og hakkede forårsløg i, krydr med salt og peber.
Rør til sidst risblandingen sammen med kålblandingen.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Marengs dessert
Sådan laver en lynhurtig dessert med Marengs fuglereder .Køb en pakker Marengs fuglereder...
Kalveschnitzler med fyld
Kalveschnitzlerne bankes godt flade og drysses med salt og peber. Derefter smøres de med s...
Fransk lys jule-bûche
Forvarm ovnen på 180°C. Læg bagepapir i et 30x15 cm. fad.Genoise (dej): Smelt smørret ved...