Video: Pasta med oksekød i grønne krydderier
Pasta med oksekød i grønne krydderierKøkken:
Ingredienser:
Dansk
10
Tilberedningstid
35 minutter
Arbejdstid
35 minutter
Antal personer:
-
3 stk Hvidløgs fed
-
2 stk Rødløg
-
500 gram Hakket oksekød 3-7%
-
6 stk Bladselleri
-
200 gram Frisk dild
-
100 gram Frisk oregano
-
50 gram Frisk purløg
-
3 spsk Balsamico
-
3 spsk Sojasauce
-
500 gram Pastaskruer
Kom olien på en pande med høj kant.
Svits hakket løg og hvidløg til de er blanke - kom kødet ved, svits til det er brunt, kom krydderurter ved - samt balsamico og soja.
Suppler evt. med lidt hvidvin.
Kødet med krydderurter skal være lidt "tørt".
Lad det simre til kødet er færdigt, ca. 10 minutter - det må ikke blive for tørt.
Kog pasta efter anvisning.
Servér med frisk parmesan.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Hummersuppe
HummersuppePil kødet fra skallerne, og fjern tarmstrengen. Læg kødet i en skål, dæk d...
Blomkålsgratin med sprødt låg
Ovnen forvarmes til 180 grader. Pastaen koges mør i rigeligt, spilkogende vand. Vandet hæl...
Ajvar
Skær toppen af hvidløget, hæld lidt olivenolie ned i hvidløget og drys med lidt salt. Læg...