Video: Paprikakrydret fiskesuppe
Paprikakrydret fiskesuppeKøkken:
Ingredienser:
Dansk
12
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
150 gram Grønne linser
-
1 stk Løg
-
1 spsk Rapsolie
-
1 spsk Paprika
-
1 deciliter Fiskebouillon
-
1 dåse Hakkede tomater
-
0.5 tsk Chili
-
1 stk Rød peberfrugt
-
200 gram Suppevisk
-
200 gram Hellefisk
-
200 gram Rødspættefilet
-
200 gram Store pillede rejer
Skyl linserne og lad dem dryppe af i en sigte.
Pil løget, hak det og svits det i olien i en stor gryde, uden at det tager farve.
Tilsæt 7/10 af fiskebouillonen sammen med tomaterne, og bring suppen i kog.
Rens peberfrugten, skær den i tern og tilsæt dem sammen med suppeurter og linser.
Dæmp varmen, læg låg på gryden og lad suppen koge sagte i ca. ½ time.
rør i den af og til og tilsæt resten af bouillonen, hvis den bliver for tyk.
Smag til med. ekstra krydderier, hvis det behøves.
Skær de 2 slags fiskefileter i mindre stykker, der passer til en mundfuld, og læg først de tykkeste bidder hellefisk i den kogende suppe.
Lad den komme i kog igen og kog så i 3-4 minutter.
Tilsæt de tynde stykker hellefisk sammen med rødspættebidder og kog i yderligere 3 minutter, til fisken er hvid og fast.
Tag gryden væk fra varmen, vend rejerne i og lad dem blive gennemvarme (højst et par minutter) og server så denne pragtfulde, mørkerøde fiskesuppe rygende varm med masser af lunt brød til.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Squashomelet
Squashen skæres i meget tynde skiver. Varm en pande op og brug halvdelen af olien og smørr...
Dressing med skyr
Bland skyr, olie, et presset hvidløgsfed, salt og peber. Hak basilikum groft og vend det...
Nem chili con carne
Nem chili con carnePil og hak løget. Kom en smule vand i en gryde og kom de hakkede løg he...