Video: Spaghetti med kødboller og aubergine
Spaghetti med kødboller og aubergineKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
12
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
400 Spaghetti
-
250 Hakket oksekød 3-7%
-
2 Franskbrød
-
0.5 Skummetmælk
-
1 stk Pasteuriseret æg
-
1 spsk Frisk persille
-
1 Mozzarella 30+
-
3 spsk Olivenolie
-
1 stk Løg
-
1 Flåede tomater
-
2 spsk Tomatpure
-
1 stk Aubergine
Udblød franskbrødet i mælken.
Rør det herefter i det hakkede kød sammen med ægget.
Rør persille og ost i og krydr med salt og peber.
Form valdnøddestore boller, kan evt. rulles i mel.
Svits først det hakkede løg i olie på en pande, derefter kødbollerne, vend dem hyppigt til de er stegte.
Tag dem af panden.
Hæld de flåede tomater på panden sammen med puré.
Skær auberginen i tændstiktynde strimler og kom dem i tomatsaucen.
Lad det snurre sammen i nogle minutter.
Smag saucen til med salt og peber.
Kom kødbollerne i tomatsaucen og lad dem varme igennem.
Kog spaghettien .
Lad den dryppe af i en sigte og hæld den i en serveringsskål.
Fordel kødbollerne og tomatsaucen over og drys evt. med ost.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Medisterret i ovn
Sådan laver du medister i ovnEt ovnfast fad smøres ind i olie med let hånd. Kartofler og g...
Kyllingebryst med druer og champignoner
Smelt smør sammen med olie i en stor pande over middelhøj varme. Når det er varmt, tilsætt...
Vinaigrette med bacon og balsamico
Steg bacon på en pande. Fjern skiverne fra panden; det er stegefedtet, der skal bruges i d...