Video: Parmaroulader med aspargessalat
Parmaroulader med aspargessalatKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
15
Tilberedningstid
45 minutter
Arbejdstid
45 minutter
Antal personer:
-
250 gram Kyllingelever
-
2 spsk Smør
-
0 Bordsalt
-
0 Peber
-
1 stk Løg
-
1 stk Hvidløgs fed
-
4 spsk Portvin
-
200 gram Rå figen
-
2 spsk Creme fraiche 18%
-
175 gram Parmaskinke
-
200 gram Grøn asparges
-
100 gram Feldsalat
-
0.5 stk Rødløg
-
3 spsk Valnøddeolie
-
0.5 deciliter Sherryvineddike
Parmaroulader:
Skyl leveren i koldt vand og lad den først løbe af i en sigte, derefter på et viskestykke eller køkkenrulle.
Leveren må ikke være våd, når du steger den.
Drys salt og peber på og brun den i smør på en hed stegepande sammen med løg og hvidløg.
Sørg for at leveren bliver brunet på alle sider.
Hæld portvinen over, sænk varmen noget og steg videre i ca. 10 minutter.
Læg leveren i en skål, skrab kødsaften af med en dejskraber og stil det hele koldt.
Fjern den grove stilk på fignerne og hak dem fint i foodprocessoren.
Når leveren er kølet af, mases den til en fin konsistens sammen med cremefraichen.
Smag til med salt og peber og lad det stå koldt et stykke tid.
Læg parmaskinken på et bræt og fyld skiverne med 1 spsk leverblanding og 1 tsk miksede figner.
Rul sammen til roulader.
Aspargessalat:
Skræl den nederste del af aspargeserne med kartoffelskrælleren og skær ca. 1 cm af.
Hvis de er sprøde, er det ikke nødvendigt at skrælle dem.
Læg asparges i ca. 1½ minut i letsaltet, kogende vand.
Køl dem hurtigt ned under den kolde hane.
Lige inden serveringen skal asparges, salt og rødløg blandes med valnøddeolie og sherryvineddike og smages til med salt og peber.
Servering:
Anret aspargessalaten i en smuk cirkel på tallerkenerne.
Placér rouladerne som et lækkert centrum.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Løvstikkeolie
Skyl løvstikkebladene (10-15 stk) og hak skalotteløgene fint. Fyld løvstikke, løg og peber...
Andebryst med frugtsauce
Andebryst med frugtsauceRids andebrysterne på kryds og tværs gennem fedtlaget. Opvarm olie...
Ovnbagte kødboller med ramsløg, sprøde kartofler og coleslaw
Tænd ovnen på 200 grader, gerne på varmluft.Skur kartoflerne, kom dem i et ovnfast fad,...