Fersken- og tomatgazpacho

Fersken- og tomatgazpacho
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Spansk

Forretter

10


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

20 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Ingredienser (10)

Antal personer:


750 gram hakkede tomater

0.5 deciliter isterning

1 stk skalotteløg

2 spsk olivenolie

1.5 spsk hvidvinseddike

1 spsk frisk estragon

1 tsk Bordsalt

0.5 tsk peber

1 deciliter vand

300 gram Fersken

Næringsindhold pr. person
Fremgangsmåde

Purér to tredjedele af tomaten samt halvdelen af fersknerne sammen med is, skalotteløg samt halvdelen af alle de resterende ingredienser i en blender, til det er helt glat.

Tving blandingen gennem en si ned i en glasbeholder. Tilsæt vand til den ønskede konsistens opnås.

Rør resterende tomat, hakket fersken samt alle andre ingredienser sammen. Fordel denne blanding i serveringsskåle og hæld salsaen fra blenderen over.

Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Fetaostlaks med grøntsagspasta

Proteinrig mad
Fiskeretter

Varm ovnen til 225°C. Mos fetaosten med peber. Rør op med creme fraiche lidt ad gangen....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Salat med broccoli og cherrytomater

Vegetar
Vegansk Mad

Skær broccolien ud i buketter. Damp buketterne i 3 min. Læg dem i en stor salatskål. T...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Chicken Pot Pie

Gør alle grønsagerne klar. Varm lidt olie op på en pande og sauter porrer og gulerødder i...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag