Video: Kyllingevinger med sesamfrø
Kyllingevinger med sesamfrøKøkken:
Ingredienser:
Kinesisk
10
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
1 stk Hvidløgs fed
-
0.75 tsk Bordsalt
-
2 spsk Sojasauce
-
2 spsk Hoisin sauce
-
2 spsk Honning
-
1 tsk Sesamolie
-
1 knsp Cayennepeber
-
1.5 kg Kyllingevinge
-
1.5 spsk Sesamfrø
-
1 stk Forårsløg
Anbring en bradepande i den øverste trediedel af ovnen.
Opvarm ovnen til 215°C. Beklæd bradepanden med folie.
Pres hvidløget og knus det med salt i en morter.
Overfør hvidløgspastaen til en skål og rør den sammen med soja, hoisin sauce, honning, sesamolie og cayennepeber.
Tilsæt vingerne til marinaden og vend dem godt heri.
Arrangér vingerne i ét lag i bradepanden og steg dem i ovnen i ca. 35 (vend dem undervejs).
Overfør de færdige vinger til en stor skål og vend dem med ristede sesamfrø og hakket forårsløg.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Grillstegte kyllingespyd
Sæt skiftevis kylling, champignon, tomater og asparges på et spyd. Steg spyddene på en gri...
Bagte kartofler med fyld
Kartoflerne vaskes og bages i ovnen i 1½ time ved 180°C. Med en kniv skæres skrællen af to...
Oksekød i bønnesauce
Frys kødet i en times tid for at gøre det fast nok til at skære i papirstynde strimler. Sk...