Video: Kyllingevinger med sesamfrø
Kyllingevinger med sesamfrøKøkken:
Ingredienser:
Kinesisk
10
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
1 stk Hvidløgs fed
-
0.75 tsk Bordsalt
-
2 spsk Sojasauce
-
2 spsk Hoisin sauce
-
2 spsk Honning
-
1 tsk Sesamolie
-
1 knsp Cayennepeber
-
1.5 kg Kyllingevinge
-
1.5 spsk Sesamfrø
-
1 stk Forårsløg
Anbring en bradepande i den øverste trediedel af ovnen.
Opvarm ovnen til 215°C. Beklæd bradepanden med folie.
Pres hvidløget og knus det med salt i en morter.
Overfør hvidløgspastaen til en skål og rør den sammen med soja, hoisin sauce, honning, sesamolie og cayennepeber.
Tilsæt vingerne til marinaden og vend dem godt heri.
Arrangér vingerne i ét lag i bradepanden og steg dem i ovnen i ca. 35 (vend dem undervejs).
Overfør de færdige vinger til en stor skål og vend dem med ristede sesamfrø og hakket forårsløg.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kaffemuffins med valnødder
Pisk smør, sukker og vanilje luftigt og pisk æggene i ét af gangen. Bland valnøddekerner,...
Pandekugler med smør
Bland halvdelen af melet sammen med sukker, salt og gær i en skål. Rør godt rundt og stil...
Klassisk chili con carne
Klassisk chili con carnePil løg og hvidløg, og hak dem fint. Skræl selleri og gulerødd...