Video: Thai cashew kylling
Thai cashew kyllingKøkken:
Type:
Ingredienser:
Thailandsk
Hovedret
13
Tilberedningstid
3 timer 0 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
0.5 deciliter Sojasauce
-
0.5 deciliter Fish sauce
-
3 tsk Tabasco
-
3 stk Hvidløg
-
1 spsk Ingefær
-
600 gram Kyllingebryst
-
2 spsk Sesamolie
-
3 spsk Brun farin
-
1 spsk Løg
-
2 deciliter Vand
-
3 spsk Jordnøddesmør
-
2.5 deciliter Usaltet cashewnød
-
100 gram Rød peberfrugt
I en lukbar plastikpose anbringes soja, fishsauce, tabasco, presset hvidløg og revet ingefær. Skær kyllingekødet i strimler, som anbringes i plastikposen med marinaden. Lad kødet marinere i køleskabet i 2 timer. Opvarm sesamolien i en gryde over middel varme. Tilsæt farin, som varmes til det er opløst. Tilsæt løg i skiver og steg det i 5 min. Tilsæt kyllingekødet (gem marinaden) og steg det i ca. 10 min. Tilsæt den gemte marinade samt vand til gryden og bring det i kog. Kog det i ca. 10 min. eller til kødet er færdigt. Rør jordnøddesmørret i. Servér retten over ris og drys med cashewnødder.
Jasminris.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Mormors leverpostej
Lever, spæk, ansjoser og løg køres gennem kødhakker 2 gange. Smelt fedtstoffet. Rør mel...
Rødkål med kanel og anis
Ovnen tændes på 160°C. Rengør og snit rødkål og skalotteløg fint. Bland alle ingredi...
Marcipanstænger
Sådan laver du MarcipanstængerLad chokoladen smelte over et vandbad, og tilsæt mælk, smør...