Video: Rosmarinmarinerede lammekoteletter
Rosmarinmarinerede lammekoteletterKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
10
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
1 spsk Frisk rosmarin
-
0.5 spsk Frisk timian
-
1 tsk Peber
-
1 tsk Hvidløgspulver
-
0.5 tsk Bordsalt
-
2 stk Løg
-
1 deciliter Appelsinjuice
-
0.5 deciliter Tør hvidvin
-
3 spsk Olivenolie
-
8 stk Lammekotelet
Bland peber, hvidløgspulver og salt i en lille skål.
Tilsæt finthakket rosmarin, timian og løg, appelsinsaft, hvidvin og 2/3 af olivenolien.
Pisk marinaden sammen.
Placér lammekoteletterne i en tætsluttende plastik pose.
Tilsæt marinaden og vend koteletterne godt i marinaden.
Sæt dem på køl i 30-60 min. Fjern herefter koteletterne og dup dem tørre med køkkenrulle (gem marinaden).
Opvarm resterende olie i en stor pande.
Anbring koteletterne på panden og steg dem ca. 4 min. på hver side.
Tilsæt den gemte marinade og lad det simre i et par minutter.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Jul - Andebryststeg med æbler og portvin
Krydr andebryststegen med salt og peber.Sæt andebryststegen i ovnen ved 150 °C i 90 min.Br...
Græsk moussaka
Græsk moussaka Skær auberginerne i 1 cm tykke skiver. Drys med salt og lad dem trække i ca...
Thai-style muslinge-chowder
Muslingerne skylles og børstes nøje. Se efter om der forekommer muslinger, som ikke er luk...