Video: Gulerodskage med smørsauce
Gulerodskage med smørsauceKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Bagværk
18
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
45 minutter
Antal personer:
-
3 deciliter Hvedemel
-
1 tsk Bagepulver
-
1 tsk Natron
-
1 tsk Kanel
-
0.5 tsk Revet muskatnød
-
0.25 tsk Stødt nellike
-
0.75 deciliter Brun farin
-
100 gram Smør
-
0.25 tsk Bordsalt
-
2 stk Pasteuriseret æg
-
2 stk Gulerod
-
2 deciliter Rosiner
-
1 deciliter Appelsinjuice
-
100 gram Smør
-
0.75 deciliter Sukker
-
3 spsk Majsmel
-
3 deciliter Vand
-
1 spsk Vanillesukker
Forvarm ovnen til 165°C. Bland mel, bagepulver, natron, kanel, muskatnød, nellike og salt i en lille skål. I en stor skål røres farin og blødgjort smør sammen. Tilsæt æg og rør godt. Tilsæt reven gulerod, rosiner og appelsinjuice. Rør melblandingen i og pisk dejen godt. Hæld dejen i en smurt kageform. Bag kagen i den forvarmede ovn i 35-40 min. Smørsauce: Bland smør, sukker, majsmel, vand og vanille i en lille kasserolle over svag varme. Rør rundt. Saucen opvarmes til kogepunktet og koger et minut. Den hældes derefter over gulerodskage skåret i kvadrater.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Tomatsuppe med friske tomater
Tomatsuppe med friske tomaterOpvarm olivenolien i en stor gryde. De friske tomaterne flås,...
Flødekartofler i ovn
Flødekartofler i ovnSkræl kartoflerne og skær dem i 0.5-1 cm tykke skiver. Hak skalot...
Bagt æblekage
Bagt æblekageSkær smørret i mindre stykker og bland med mel til blandingen ligner revet os...