Video: Gulerodskage med smørsauce
Gulerodskage med smørsauceKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Bagværk
18
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
45 minutter
Antal personer:
-
3 deciliter Hvedemel
-
1 tsk Bagepulver
-
1 tsk Natron
-
1 tsk Kanel
-
0.5 tsk Revet muskatnød
-
0.25 tsk Stødt nellike
-
0.75 deciliter Brun farin
-
100 gram Smør
-
0.25 tsk Bordsalt
-
2 stk Pasteuriseret æg
-
2 stk Gulerod
-
2 deciliter Rosiner
-
1 deciliter Appelsinjuice
-
100 gram Smør
-
0.75 deciliter Sukker
-
3 spsk Majsmel
-
3 deciliter Vand
-
1 spsk Vanillesukker
Forvarm ovnen til 165°C. Bland mel, bagepulver, natron, kanel, muskatnød, nellike og salt i en lille skål. I en stor skål røres farin og blødgjort smør sammen. Tilsæt æg og rør godt. Tilsæt reven gulerod, rosiner og appelsinjuice. Rør melblandingen i og pisk dejen godt. Hæld dejen i en smurt kageform. Bag kagen i den forvarmede ovn i 35-40 min. Smørsauce: Bland smør, sukker, majsmel, vand og vanille i en lille kasserolle over svag varme. Rør rundt. Saucen opvarmes til kogepunktet og koger et minut. Den hældes derefter over gulerodskagen skåret i kvadrater.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Rødbedesuppe
RødbedesuppeDu skal starte med at skære løgene i tern, hakke hvidløget fint og skrælle kar...
Hønsesalat med bacon
Hønsesalat med bacon Start med at komme kyllingebrysterne i en gryde med hønsebouillon og...
Jambalaya med rejer
Varm olien i en stor sauterpande og steg kyllingestykkermog pølse heri 4 min på hver side,...