Video: Amarettifyldte ferskener
Amarettifyldte ferskenerKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
7
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
50 minutter
Antal personer:
-
50 gram Usaltet smør
-
75 gram Amaretto
-
2.5 spsk Hvedemel
-
2 spsk Sukker
-
0.25 tsk Bordsalt
-
1 stk Pasteuriseret æg
-
8 stk Fersken
Anbring en ovnrist midt i ovnen og opvarm den til 180°C.
Smelt halvdelen af smørret og hæld det ned i et ovnfast fad.
Blend 3/4 af amarettien i en foodprocessor, til det er helt knust.
Tilsæt mel, sukker, salt og resterende smør.
Blend til smørret er indarbejdet i massen og tilsæt så æg.
Blend til massen er jævn og glat.
Halvér ferskener på langs og fjern stenen.
Grav en smule af ferskenkødet ud med en melonskærer eller en ske.
Arrangér ferskenerne med skæresiden opad i det ovnfaste fad og pensl dem med det smeltede smør i fadet.
Fordel amarettiblandingen i de udhulede ferskener og fordel til sidst resterende knust amaretti over fyldet.
Bag til fyldet er hævet og sprødt, ca. 40-50 min.
Serveres varm eller ved stuetemperatur.
Creme fraiche eller mascarpone.
Spørgsmål:
Amarettifyldte ferskener Hvad er Amretti?
Svar:
Hej Amaretti er en mandel likør fra Italien
Mvh Tomas
opskrifter.dk
14/03-2010 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bagt blomkål
Bagt blomkål Først skal bladene på blomkålen fjernes, og derefter skalhovedet skylles orde...
Baconstegt laks med ærtemos
ÆrtemosPil hvidløg og læg dem i en gryde med kogende vand.Lad dem koge i et par minutter.T...
Ciabattabrød
Dag 1, surdej: Rør gæren ud i vandet og bland melet i. Dæk skålen til og lad den stå fremm...