Video: Kyllingestuvning med spinat og persille
Kyllingestuvning med spinat og persilleKøkken:
Ingredienser:
Dansk
11
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
2 timer 0 minutter
Antal personer:
-
6 spsk Olivenolie
-
2.5 deciliter Frisk persille
-
250 gram Frisk spinat
-
1 stk Løg
-
4 stk Kyllingebryst
-
0.25 tsk Bordsalt
-
0.25 tsk Gurkemeje
-
2 spsk Tomatpure
-
2.5 deciliter Vand
-
1 stk Kartofler
-
3 spsk Citronsaft
Opvarm 2/3 af olien i en stor stegepande.
Tilsæt persille og spinat og steg det til det krøller.
Opvarm det resterende olie i en gryde.
Tilsæt hakket løg og svits det i olien.
Steg kyllingebrysterne i gryden, til begge sider er brunet.
Tilsæt salt, gurkemeje, persille-spinatblandingen, tomatpure og vand.
Bring det i kog og lad det koge i 10 min.
Skræl kartoflen, skær den i tern og tilsæt det til gryden.
Læg låg på og lad det koge i 1-2 timer.
Tilsæt citronsaft, bring det atter i kog og kog i yderligere 10 min.
Servér med kogte ris.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kalkunschnitzel med krydderurte-kartofler
Kartoflerne kan koges med skræl dagen før.Marinade: Hvidløg presses, chilien finthakkes og...
Bagt blomkål
Bagt blomkål Først skal bladene på blomkålen fjernes, og derefter skalhovedet skylles orde...
Kængurusteaks med sød kartoffelmos
Kængurumørbrad: Forvarm ovnen til 200°C. Brun kængurumørbraden i olie på en pande og sæt...