Video: Svinemørbrad med dijonsennep og timian
Svinemørbrad med dijonsennep og timianKøkken:
Ingredienser:
Dansk
9
Tilberedningstid
40 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
2 stk Svinemørbrad
-
2 stk Pasteuriseret æg
-
1 spsk Dijonsennep
-
1 spsk Frisk timian
-
1 tsk Køkkensalt
-
0.5 tsk Peber
-
2 deciliter Rasp
-
2 spsk Olivenolie
-
2.5 deciliter Æblecider
Sæt en bradepande nederst i ovnen.
Opvarm ovnen til 230°C.
Del hver mørbrad på langs, men uden at skære dem helt igennem.
Åbn mørbradene op og bank dem let for at gøre dem flade.
Bland æg, sennep, timian, salt og peber i en dyb tallerken.
Bland rasp og olivenolie i en separat skål.
Dyp mørbradene én ad gangen i æggeblandingen og derefter i raspblandingen.
Mørbradene trykkes ned i raspblandingen for at få det til at sidde fast.
Placér mørbradene i den forberedte bradepande.
Steg dem i den forvarmede ovn i ca. 20 min.
Lad dem hvile i 5 min.
Mens mørbradene hviler, opvarmes en pande eller en tykbundet gryde.
Heri hældes cideren, som koges ind til det halve.
Skær kødet i skiver og servér med saucen.
Spørgsmål:
Skal mørbraden have rasp mm på begge side - forstår ikke hvorfor den skal skæres op ? Mvh Marianne
Svar:
Hej Marianne, ja som udgangspunkt giver det mening på begge sider, og du kan bare lade vær med at skære den op, jeg tror man i denne opskrift har gjort det for at få et bedre billede
Mvh Tomas
opskrifter.dk
07/05-2016 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Hej! Der står at cideren koges ind. Er det saucen, eller findes der en anden opskrift? Har I også et godt forslag til tilbehør - kartofler + grønt?
Svar:
Hej , i dette tilfælde bruges cider som skysauce.
Jeg ville nok servere en kartoflekage og grønne bønner ristet med lidt bacon og hvidløg
Mvh Tomas
opskrifter.dk
01/10-2009 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
hej, jeg har 2 spørgsmål til svinemørbraden. 1. Bliver mørbraden ikke tør, hvis jeg skærer den på langs, inden jeg kommer den i ovnen? 2. Der står i opskriften at jeg skal blande rasp, olivenolie og cider i en separat skål. Men består raspblandingen ikke af rasp og olivenolie, og så æblecideren til sauce? vh Niles
Svar:
Hej Niles, 1. nej ikke nødvedigtvis , hvis man bare ikke steger den for meget.
2.Jo , du har ret , vi retter fejlen
Mvh Tomas
opskrifter.dk
14/03-2008 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Pasta med bacon og mornaysauce
Skær bacon i tern og svits det på panden, til gyldent.Tilføj løg, peberfrugter og pølser i...
5-kornsboller
5-kornsbollerKog vand og kerner i en gryde. Hæld det i en skål, kom margarine og mælk i. L...
Jordbær frullato
Blend ingredienserne. Dekorér med snittede mandler og frisk mynte, og server straks.