Svinemørbrad med dijonsennep og timian

Svinemørbrad med dijonsennep og timian
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

9


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

40 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

15 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Kokkens svar
Panering

Hej Marianne, ja som udgangspunkt giver det mening på begge sider, og du kan bare lade vær med at skære den op, jeg tror man i denne opskrift har gjort det for at få et bedre billede
Mvh Tomas
opskrifter.dk

07/05-2016 af Opskrifter.dk

Sauce

Hej , i dette tilfælde bruges cider som skysauce.
Jeg ville nok servere en kartoflekage og grønne bønner ristet med lidt bacon og hvidløg
Mvh Tomas
opskrifter.dk

01/10-2009 af Opskrifter.dk

ang. svinemørbrad

Hej Niles, 1. nej ikke nødvedigtvis , hvis man bare ikke steger den for meget.

2.Jo , du har ret , vi retter fejlen

Mvh Tomas
opskrifter.dk

14/03-2008 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Bagte fyldte græskar

Vegetar
Vegansk Mad

Skær toppen af græskarret (gem den) og fjern kernerne. Placér det med skæresiden nedad i e...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Spinat potage

Vegetar

Svits løg og hvidløg i en gryde. Vask spinaten og tilsæt det i gryden. Kom hvidvin i og...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Bløde møllehjul

Vegetar

Bland alle ingredienserne til dejen. Dejen æltes godt sammen til en lind og smidig dej. De...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag