Video: Kylling med spinatfyld
Kylling med spinatfyldKøkken:
Ingredienser:
dansk
6
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
2 stk Kyllingebryst
-
2 spsk Creme fraiche 18%
-
0.5 pakke Frisk spinat
-
0 Bordsalt
-
0 Peber
-
0 Paprika
Steg kyllingefileterne på høj varme til de får en gylden farve på begge sider.
Tænd for ovnen på 200°C.
Skær en lomme i fileterne og smør så creme fraichen på indersiden af lommerne.
Krydr med salt, peber og paprika.
Kom derefter en passende mængde spinat ind i kyllingelommerne.
Pak fileterne ind i stanniol og sæt dem i ovnen i ca 20-25 min.
Spørgsmål:
Hvad ville man få til af tilbehør??
Svar:
Jeg ville servere små nye kartofler på denne årstid - gerne med masser af hakket persille eller dild.
Brasede/stegte kartofler vil også være fint.
Eller du kan servere ris med små tern af peberfrugter.
I stedet for sovs, vil en skål grøn salat være lækkert.
mvh
Dorthe
opskrifter.dk
31/07-2008 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Ovnbagte fritter med sesam
1. Grøntsager skæres i aflange bjælker (inkl. kartofler). 2. Bland disse med olivenolie og...
Perlehønebryst fyldt med champingnon duxelle
Skær svampene i skiver og blend dem sammen med hvidløg, rasp og persille.Læg perlehønebrys...
Vandmelonis
Læskende vandmelon isSkær vandmelon ud i tern og bland sammen med agavesirup, vand og citr...