Video: Kylling med spinatfyld
Kylling med spinatfyldKøkken:
Type:
Ingredienser:
dansk
Hovedret
6
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
2 stk Kyllingebryst
-
2 spsk Creme fraiche 18%
-
0.5 pakke Frisk spinat
-
0 Bordsalt
-
0 Peber
-
0 Paprika
Steg kyllingefileterne på høj varme til de får en gylden farve på begge sider. Tænd for ovnen på 200°C. Skær en lomme i fileterne og smør så creme fraichen på indersiden af lommerne. Krydr med salt, peber og paprika. Kom derefter en passende mængde spinat ind i kyllingelommerne. Pak fileterne ind i staniol og sæt dem i ovnen i ca 20-25 min.
Spørgsmål:
Hvad ville man få til af tilbehør??
Svar:
Jeg ville servere små nye kartofler på denne årstid - gerne med masser af hakket persille eller dild.
Brasede/stegte kartofler vil også være fint.
Eller du kan servere ris med små tern af peberfrugter.
I stedet for sovs, vil en skål grøn salat være lækkert.
mvh
Dorthe
opskrifter.dk
31/07-2008 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bondebrød fra Mors
Bland ymer og varmt vand (40 grader) og opløs gæren heri. Tilsæt de øvrige ingredienser og...
Grønne bønner med basilikumvinaigrette
Kog bønnerne i letsaltet vand til de er akkurat møre. Put dem i en si og hæld koldt vand o...
Græskarboller
Langtidshævede græskarbollerDen første dag laves dejen så den kan sættes i køleskabet til...