Video: Gryderet med tomater
Gryderet med tomaterKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
0.25 deciliter Vand
-
750 gram Tomat
-
6 stk Forårsløg
-
1 stk Grøn peberfrugt
-
0.25 deciliter Majsmel
-
0.25 bdt Frisk dild
-
0.25 bdt Frisk basilikum
-
0.5 spsk Smør
Bring vandet til at simre i en gryde.
Tilstæt tomater, hakkede forårsløg (inklusive toppen) og hakket peberfrugt og lad det hele simre under låg i ca. 40 min.
Rør majsmel, dild, basilikum og smør i retten.
Brug en grydeske til at hakke de blødgjorte tomater op med.
Læg atter låg på og lad retten simre i yderligere 10 min. Serveres varmt.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Shawama
Bøfkød: 1. Skær bøfferne i strimler og bland grundigt med hvidløg og krydderier. 2. Lad de...
Tomat- og nuddelsuppe
Hak og svits løget. Tilsæt oksekødet, og svits det til det er brunet. Tilsæt salt og peber...
Sirupskage
Sirupskage med smørcremeStart med at tænde din ovn på 170 grader almindelig ovn.Herefter v...