Video: Champignon- og grøntsagssuppe
Champignon- og grøntsagssuppeKøkken:
Ingredienser:
Dansk
13
Tilberedningstid
1 timer 15 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
500 gram Champignon
-
2 spsk Smør
-
2 stk Gulerod
-
4 stk Bladselleri
-
2 stk Løg
-
1 stk Hvidløg
-
4 deciliter Grøntsagsbouillon
-
5 deciliter Vand
-
0.5 stk Tomatpure
-
0.5 bdt Frisk persille
-
1 stk Laurbærblad
-
0.5 tsk Peber
-
2 spsk Tør sherry
Skyl champignonerne og skær halvdelen i skiver.
Hak resterende champignoner og svits de hakkede svampe i smør i en stor gryde.
Hak alle de øvrige grøntsager og tilsæt dem til de svitsede champignon.
Steg i 6-7 min. under hyppig omrøring.
Tilsæt alle de andre ingredienser (undtagen champignonskiver, lidt smør og sherry).
Lad det simre tildækket i en time.
Purér suppen i en blender.
Svits resterende champignon i lidt smør i den store gryde.
Overfør den purerede masse til gryden og tilsæt sherry.
Opvarm suppen over moderat varme.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Barbequemarineret kalkunbryst
Brun kalkunbrystet på panden hele vejen rundt. Hæld hvidvin på. Hvis væden ikke dækker kød...
Salat med grønkål, rødkål og appelsin
Salat med grønkål, rødkål og appelsinGrønkål og rødkål snittes fint og kommes i en skål el...
Pasta med savoykål
Hæld olivenolien på en varm pande. Steg bacon til den er sprød. Hak hvidløg og hæld på pan...