Video: Champignon- og grøntsagssuppe
Champignon- og grøntsagssuppeKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Forret
13
Tilberedningstid
1 timer 15 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
500 gram Champignon
-
2 spsk Smør
-
300 gram Gulerod
-
600 gram Bladselleri
-
200 gram Løg
-
1 stk Hvidløg
-
4 deciliter Grøntsagsbouillon
-
5 deciliter Vand
-
0.5 stk Tomatpure
-
0.5 bdt Frisk persille
-
1 stk Laurbærblad
-
0.5 tsk Peber
-
2 spsk Tør sherry
Skyl champignonerne og skær halvdelen i skiver. Hak resterende champignoner og svits de hakkede svampe i smør i en stor gryde. Hak alle de øvrige grøntsager og tilsæt dem til de svitsede champignon. Steg i 6-7 min. under hyppig omrøring. Tilsæt alle de andre ingredienser (undtagen champignonskiver, lidt smør og sherry). Lad det simre tildækket i en time. Purér suppen i en blender. Svits resterende champignon i lidt smør i den store gryde. Overfør den purerede masse til gryden og tilsæt sherry. Opvarm suppen over moderat varme.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Brombærstegt hjortetykstegsfilet med sauce af gulerod-kanel-cognac
Forvarm ovnen på 220°C. Kødet krydres med salt og peber og steges 3 min. på alle sider...
Sprød æbletærte med kanelcreme
Tø butterdejen op og tænd ovnen på 230 grader. Rul butterdejen ud og udskær 4 cirkler...
Andelår stegt på pande
Gnid andelårene med salt og pber og brun dem over det hele i smør på panden. Dæmp varme...