Video: Champignon- og grøntsagssuppe
Champignon- og grøntsagssuppeKøkken:
Ingredienser:
Dansk
13
Tilberedningstid
1 timer 15 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
500 gram Champignon
-
2 spsk Smør
-
2 stk Gulerod
-
4 stk Bladselleri
-
2 stk Løg
-
1 stk Hvidløg
-
4 deciliter Grøntsagsbouillon
-
5 deciliter Vand
-
0.5 stk Tomatpure
-
0.5 bdt Frisk persille
-
1 stk Laurbærblad
-
0.5 tsk Peber
-
2 spsk Tør sherry
Skyl champignonerne og skær halvdelen i skiver.
Hak resterende champignoner og svits de hakkede svampe i smør i en stor gryde.
Hak alle de øvrige grøntsager og tilsæt dem til de svitsede champignon.
Steg i 6-7 min. under hyppig omrøring.
Tilsæt alle de andre ingredienser (undtagen champignonskiver, lidt smør og sherry).
Lad det simre tildækket i en time.
Purér suppen i en blender.
Svits resterende champignon i lidt smør i den store gryde.
Overfør den purerede masse til gryden og tilsæt sherry.
Opvarm suppen over moderat varme.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Maries citrontærte med marengslåg
Maries citrontærte med marengslåg (Master Fatmans absolutte yndlingskage)MørdejRør smør o...
Mexicanske kødboller med salsa
Fjern skorpen og riv brødet i grove stykker og opblød det med mælken i en skål i 2 minutte...
Bøffer med skimmeloste-panering og rødvinssauce
Smelt 1/4 af smørret på en pande. Tilsæt hakket hvidløg, hakket skalotteløg og hakket timi...