Video: Luksuskoteletter
LuksuskoteletterKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
11
Tilberedningstid
1 timer 20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
800 gram Nakkekotelet
-
500 gram Kartofler
-
3 deciliter Piskefløde 38%
-
1.5 dåse Tomatpure
-
400 gram Løg
-
1 stk Hvidløg
-
800 gram Bacon
-
250 gram Frosen ærter
-
250 gram Champignon
-
400 gram Tomat
-
50 gram Smør
Koteletterne brunes på begge sider. De rå kartofler lægges i en smurt bradepande, drysses med krydderier og overhældes med fløde og tomatpure. Rå løgringe og presset hvidløg lægges henover de brunede koteletter, der krydres med salt og peber. En skive bacon lægges på hver kotelet. Bradepanden sættes i ovnen i 1 time ved 175°C - de sidste 10 minutter tilsættes ærter, champignoner, tomater og smørklatter.
Vin - Caprili Rosso Toscana Ilex - Stk. pris v/6 flasker
Vinhus: Az. Agr. Caprili, Toscana, Italien, Type: Rødvin Normal stk. pris v/køb af 6 flasker 96,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeVin - Caprili Rosso Toscana IlexVinhuset Caprili råder over 58 hektar i det sydvestvendte område af kommunen Montalcino, men det er kun de bedst beliggende 15 hektar, der er tilplantet med vi... læs mere
Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER
Spørgsmål:
Hvilket tilbehør passer til?
Svar:
Der behøves ikke mere tilbehør, idet der allerede er champignon, ærter og champignon, men en grøn salat kan da altid bruges :-)
mvh
Dorthe
opskrifter.dk
14/09-2007 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Hejsa. Hvor stammer retten Luksuskoteleletter fra? Jeg har lært at lave den af min mor, og jeg er aldrig stødt på den i kogebøger eller på nettet, og troede faktisk at det var min mors opfindelse. Mvh. Nete Rasmussen
Svar:
Jeg kan ikke skråsikkert sige hvor den kommer fra. Den logiske sandsynlighed er, at den stammer fra en tid, hvor det at bruge smør og piskefløde var forbundet med luksus.
mvh Tomas
Opskrifter.dk
30/06-2006 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Hindbær mille feuilles
Forvarm ovnen på 220°C. Hindbær lægges i fad med flormelis henover. Bunde: Butterdejen...
Limekløfter med citronmelisse
Andvendes til at dekorere tærter og desserter men ser også fin ud på patéer og retter med...
Appelsinlagkage
Appelsinsaft, citronsaft, pasteuriserede æggeblommer, sukker samt maizenamel piskes sammen...