Video: Bagte rodfrugter med parmaskinke
Bagte rodfrugter med parmaskinkeKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
11
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
3 stk Gulerod
-
2 stk Rå rødbede
-
1 spsk Olivenolie
-
2 spsk Frisk mynte
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Friskkværnet peber
-
2 deciliter Hytteost
-
4 spsk Hakket purløg
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
-
16 stk Parmaskinke
-Vend grøntsagerne med olie, læg dem i et ildfast fad med mynte.
Vend dem godt med salt og peber.
-Bag i ovnen ved 180 grader i 20 minutter.
-Rør hytteost og purløg sammen, smag til med salt og peber.
-Servér de lune rodfrugter med den rørte hytteost, skiver af parmaskinke og evt. ristet rugbrød.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Mørbrad med parmaskinke - urter - figenmarmelade
Tilbehør (figenmarmelade): Skær fignerne i tern. Hæld alle ingredienserne i en stor gryde...
Hindbær cheesecake
Sådan laver du en hindbær cheesecake kiksebund:Smelt smørret på lav varme, mens du knuser...
Ovnbagte parmesan-asparges med æg og parmaskinke
Sådan laver du en flot anretning med pocheret æg og bagte asparges Opvarm halvdelen af oli...