Video: Bagte rodfrugter med parmaskinke
Bagte rodfrugter med parmaskinkeKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
11
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
3 stk Gulerod
-
2 stk Rå rødbede
-
1 spsk Olivenolie
-
2 spsk Frisk mynte
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Friskkværnet peber
-
2 deciliter Hytteost
-
4 spsk Hakket purløg
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
-
16 stk Parmaskinke
-Vend grøntsagerne med olie, læg dem i et ildfast fad med mynte.
Vend dem godt med salt og peber.
-Bag i ovnen ved 180 grader i 20 minutter.
-Rør hytteost og purløg sammen, smag til med salt og peber.
-Servér de lune rodfrugter med den rørte hytteost, skiver af parmaskinke og evt. ristet rugbrød.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Ovnstegt laks med krydderurtefyld
FremgangsmådeTænd ovnen på 180º C varmluft/200º C alm. ovn.Pil og hak rødløg. Hak dild og...
Bær med muskat-zabaione
Skyl forsigtigt bærrene, og dup dem tørre med køkkenrulle. Pisk æggeblommer og sukker lu...
Æggesnaps
Klassisk æggesnapsRør æggeblommer sammen med vaniljesukker og citronsaft.Smag til med rørs...