Video: Okseteriyaki
OkseteriyakiKøkken:
Ingredienser:
Asiatisk
9
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
1 timer 30 minutter
Antal personer:
-
2 stk Tykstegsbøf
-
2.5 deciliter Tør hvidvin
-
2 spsk Løg
-
1 gram Hvidløgs fed
-
1 tsk Ingefær
-
1 deciliter Sojasauce
-
1 spsk Citronsaft
-
2 spsk Honning
-
3.5 deciliter Oksebouillon
Skær oksekødet i strimler på skrå af bøfferne.
Læg strimlerne i en skål.
Marinade:
Hak løg, hvidløg og ingefær.
Bland alle ingredienserne til marinaden i en skål.
Hæld marinaden over oksekødet. Lad det marinere i 1-2 timer (vend kødet undervejs). Sæt kødet på pinde og grill dem over en middelvarm grill til den ønskede status.
Ris og bønner eller salat.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Pastafad med kylling
Pastafad med kyllingForvarm ovnen til 225 grader almindelig ovn/200 grader varmluft.Find e...
Ægte fynsk brunsviger
Lun mælken og rør gæren ud heri. Tilsæt derefter smør og resten af ingredienserne (til og...
Pasta med kylling
Sådan laver du pasta med kyllingSkær kyllingefilet i strimler og læg det i en skål med oli...