Video: Roastbeef- og rucola crostini med oliven- og rød peberrelish
Roastbeef- og rucola crostini med oliven- og rød peberrelishKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
3 spsk Grillet peberfrugt på glas
-
6 stk Sorte oliven
-
1.5 tsk Frisk timian
-
1 spsk Rødvinseddike
-
150 gram Blød gedeost
-
16 skive Baguette
-
30 gram Rucola
-
16 skive Roastbeef
Hak de grillede peberfrugter og oliven.
Bland de to sammen med timian og vineddike i en lille skål.
Gem lidt gedeost til pynt.
Resterende ost smøres på de ristede baguetteskiver.
Fordel rucola på skiverne.
Fold roastbeefskiverne, så de passer til baguetteskiverne.
Krydr let med salt og peber.
Top hver baguette med gedeost og en anelse peberfrugtrelish.
Arrangér crostini på et fad og servér.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Gnocchi og malfatti
Et ildfast fad smøres med smør. Hæld den hakkede spinat i en skål sammen med ricottaen, ha...
Blød og mørk Guanaja
Smør en springform (ca. 24 cm i diameter) godt med smør. Hæld sukker i, drej formen rundt...
Lynlækker pastaret
Kog pennene i letsaltet vand. Mens pastaen koger, skæres røget skinke i tern.Brun skinken...