Video: Roastbeef- og rucola crostini med oliven- og rød peberrelish
Roastbeef- og rucola crostini med oliven- og rød peberrelishKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
3 spsk Grillet peberfrugt på glas
-
6 stk Sorte oliven
-
1.5 tsk Frisk timian
-
1 spsk Rødvinseddike
-
150 gram Blød gedeost
-
16 skive Baguette
-
30 gram Rucola
-
16 skive Roastbeef
Hak de grillede peberfrugter og oliven.
Bland de to sammen med timian og vineddike i en lille skål.
Gem lidt gedeost til pynt.
Resterende ost smøres på de ristede baguetteskiver.
Fordel rucola på skiverne.
Fold roastbeefskiverne, så de passer til baguetteskiverne.
Krydr let med salt og peber.
Top hver baguette med gedeost og en anelse peberfrugtrelish.
Arrangér crostini på et fad og servér.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Citrusmarinade
Skær hvidløget i tynde skiver. Svits hvidløget i olivenolien over svag varme, indtil det b...
Carbonara med champignon
Sæt vand til pasta over. Når vandet koger, koges pastaen som anvist på pakken. Svits bacon...
Boller natten over
Det bliver til ca. 15 Boller Bland vand, gær, salt og olie sammen, tilsæt mel og rør g...