Video: Toscansk flødeost
Toscansk flødeostKøkken:
Type:
Ingredienser:
Italiensk
Forret
9
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
12 timer 0 minutter
Antal personer:
-
500 gram Flødeost 60+
-
4 stk Hvidløgs fed
-
1 tsk Bordsalt
-
325 gram Artiskokhjerte
-
0.75 deciliter Sorte oliven
-
8 stk Forårsløg
-
100 gram Soltørret tomat
-
0.5 bdt Frisk persille
-
1 spsk Frisk purløg
Rør flødeost, presset hvidløg samt salt sammen i en skål. Tilsæt hakkede artiskokhjerter og hakkede oliven. Hak forårsløgene, soltørrede tomater, persille og purløg. Rør det sammen med flødeosteblandingen. Lad blandingen stå på køl i et par timer eller natten over, så ingredienserne kan afgive smag.
Serveres som forret sammen med ciabattabrød eller andet godt, italiensk brød.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Frikadeller
Sådan laver du frikadellerneHak løget fint evt. i en foodprocessor. Tilsæt resten af ingre...
Pærer med urtericotta
Rør ricotta, halvdelen af honningen, timian, halvdelen af basilikummen, halvdelen af mynte...
Nem broccolisalat
Dressing: Rør Cheasy Fraiche med rødvinseddike og sukker. Lad dressingen stå koldt en time...