Video: Toscansk flødeost
Toscansk flødeostKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
9
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
12 timer 0 minutter
Antal personer:
-
500 gram Flødeost 60+
-
4 stk Hvidløgs fed
-
1 tsk Bordsalt
-
325 gram Artiskokhjerte
-
0.75 deciliter Sorte oliven
-
8 stk Forårsløg
-
100 gram Soltørret tomat
-
0.5 bdt Frisk persille
-
1 spsk Frisk purløg
Rør flødeost, presset hvidløg samt salt sammen i en skål.
Tilsæt hakkede artiskokhjerter og hakkede oliven.
Hak forårsløgene, soltørrede tomater, persille og purløg.
Rør det sammen med flødeosteblandingen.
Lad blandingen stå på køl i et par timer eller natten over, så ingredienserne kan afgive smag.
Serveres som forret sammen med ciabattabrød eller andet godt, italiensk brød.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Pickles
Sådan laver du pickles Start med at rens og skær dine grøntsager i små, mundrette tern....
Gammeldags oksestuvning
Skær kødet i terninger. Bland mel, hvidløgspulver, salt og peber i en lille skål. Vend nu...
Karrysild
Skær sild og asier i mundrette bidderHak æggene og lad evt. et halvt æg være til pyntBland...