Video: Toscansk flødeost
Toscansk flødeostKøkken:
Type:
Ingredienser:
Italiensk
Forret
9
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
12 timer 0 minutter
Antal personer:
-
500 gram Flødeost 60+
-
4 stk Hvidløgs fed
-
1 tsk Bordsalt
-
325 gram Artiskokhjerte
-
0.75 deciliter Sorte oliven
-
8 stk Forårsløg
-
100 gram Soltørret tomat
-
0.5 bdt Frisk persille
-
1 spsk Frisk purløg
Rør flødeost, presset hvidløg samt salt sammen i en skål. Tilsæt hakkede artiskokhjerter og hakkede oliven. Hak forårsløgene, soltørrede tomater, persille og purløg. Rør det sammen med flødeosteblandingen. Lad blandingen stå på køl i et par timer eller natten over, så ingredienserne kan afgive smag.
Serveres som forret sammen med ciabattabrød eller andet godt, italiensk brød.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Galletboller
Vand og margarine bringes i kog. Tilsæt melet på én gang og rør kraftigt - indtil dejen...
Appelsin- og tranebærsauce
Placér tranebær, appelsinskal, kanelstænger, appelsinsaft, farin og nok vand til at dække...
Svinemørbrad fyldt med tomatchutney og svøbt med bacon
Fyld (chutney): Tomaterne skæres i små både og kommes i en gryde sammen med farin og eddik...