Video: Cremet dessertsauce
Cremet dessertsauceKøkken:
Ingredienser:
Dansk
6
Tilberedningstid
25 minutter
Arbejdstid
5 minutter
Antal personer:
-
2 spsk Smør
-
2 deciliter Sukker
-
1 stk Pasteuriseret æg
-
5 deciliter Skummetmælk
-
2 spsk Hvedemel
-
1 tsk Vanillesukker
Kom smør, sukker samt æg i en lille gryde over middel varme.
Hæld mælk i og varm, til det begynder at boble (pas på ikke at brænde det på).
Rør mel samt vanillesukker i, bland godt. Servér.
Tilbehør til blommebudding eller enhver anden dessert.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Sommer-risotto
Ristede tomater: Vend tomaterne i 1/4 af olien og en anelse salt og peber. Placér tomatern...
Singapore Sling
Hæld grenadine i bunden af et collins glas og fyld med is. Tilsæt gin og fyld med lige mæn...
Bagekartoffel med kødfyld
Vask kartoflerne grundigt. Skær derpå et "låg" i kartoflen på den brede side, så der sener...