Video: Siciliansk chokoladekage
Siciliansk chokoladekageKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
14
Tilberedningstid
45 minutter
Arbejdstid
50 minutter
Antal personer:
-
1 deciliter Cacaopulver
-
2 deciliter Vand
-
2 deciliter Creme fraiche 18%
-
0.5 tsk Bagepulver
-
100 gram Smør
-
5 deciliter Sukker
-
5 deciliter Hvedemel
-
3 stk Æggehvide
-
1.5 tsk Vanillesukker
-
6 spsk Smør
-
2 deciliter Cacaopulver
-
6 deciliter Sukker
-
1 deciliter Skummetmælk
-
1 tsk Vanillesukker
Rør cacao og kogende vand sammen i en lille skål. Rør bagepulver sammen med creme fraiche i en anden skål. I en stor skål røres blødgjort smør og sukker sammen. Rør skiftevis creme fraiche- og cacaoblandingerne samt mel sammen med smørblandingen. Pisk til det er jævnt og "fluffy". Pisk æggehviderne stive og vend dem i dejen sammen med vanillesukkeret. Smør en kageform og hæld dejen i den. Bag kagen ved 150°C i 50 min. Siciliansk glasur: Pisk smørret i en skål. Tilsæt skiftevis cacao, sukker og mælk, pisk til det har glasurkonsistens. Man kan vælge at bruge mere eller mindre mælk, afhængig af den ønskede konsistens. Rør vaniljen i glasuren. Fordel glasuren over den færdige kage.
Vin - Soucherie Coteaux du Layon Exception - Stk. pris v/6 flasker
Vinhus: Château Soucherie, Loire, Frankrig, Type: Dessertvin Normal stk. pris v/køb af 6 flasker 254,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeVin - Soucherie Coteaux du Layon ExceptionChâteau Soucherie er et af de smukkeste små vinslotte i Frankrig. Fantastisk smuk og klassisk arkitektur og beliggende mellem vinmarkerne på skråningen m... læs mere
Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Italienske frikadeller med flødetomatsauce og pasta
Alle ingredienserne til farsen røres sammen. Farsen formes til SMÅ frikadeller, som steges...
Sennepskanin med perleløg og hestebønner
Forvarm ovnen på 90°C.Børst kaninstykkerne med sennep og drys med friskhakket timian samt...
Balinesisk fisk
Forvarm ovnen til 160°C. Fisken skæres i meget små stykker, som drysses med salt og peber....