Video: Fetapakker
FetapakkerKøkken:
Ingredienser:
Græsk
6
Tilberedningstid
45 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
250 gram Feta 40+
-
3 spsk Forårsløg
-
1 stk Pasteuriseret æg
-
1 stk Butterdej
-
1 stk Pasteuriseret æggeblomme
-
1 tsk Vand
Smuldr fetaen sammen med hakket foråsløg og æg.
Skær dejen ud i kvadrater på 7½ cm.
Læg en toppet spiseskefuld af fyldet på hver kvadrat.
Fugt kanterne af dejkvadraterne og fold dem ind over fyldet, så der dannes fyldte trekanter.
Pres kanterne hårdt sammen med en gaffel.
Pisk æggeblommen sammen med vandet.
Pensl pakkerne med denne blanding.
Bag fetapakkerne ved 190°C i 20 min. eller til de er gyldent brune.
Server pakkerne varme eller ved stuetemperatur.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Oksegryde
Brun kødet. Tilsæt løg og hvidløg, steg i 2 min. Tilsæt vand, tomatpuré, kartofler, gulerø...
Jul - Andebryststeg med æbler og portvin
Krydr andebryststegen med salt og peber.Sæt andebryststegen i ovnen ved 150 °C i 90 min.Br...
Torskefilet i svampefrikassé
Skær torskefileterne i mindre stykker. Salt dem let og stil dem i køleskab i ca. 1 time. V...