Køkken:
Type:
Ingredienser:
Græsk
Forretter
6
Tilberedningstid
45 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
250 gram Feta 40+
3 spsk Forårsløg
1 stk Pasteuriseret æg
1 stk Butterdej
1 stk Pasteuriseret æggeblomme
1 tsk vand
Smuldr fetaen sammen med hakket foråsløg og æg.
Skær dejen ud i kvadrater på 7½ cm. Læg en toppet spiseskefuld af fyldet på hver kvadrat. Fugt kanterne af dejkvadraterne og fold dem ind over fyldet, så der dannes fyldte trekanter. Pres kanterne hårdt sammen med en gaffel.
Pisk æggeblommen sammen med vandet. Pensl pakkerne med denne blanding.
Bag fetapakkerne ved 190°C i 20 min. eller til de er gyldentbrune. Server pakkerne varme eller ved stuetemperatur.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Mors æbleskiver
Æggehviderne piskes stive Derefter piskes æggeblommer, sukker, kærnemælk, fløde, mel og b...
Mormors millionbøf
Hak løget fint (tag evt.1 mere hvis det er små løg) Smelt smør i en gryde, og brun løg...
Indonesisk kylling
Kog kyllingen i en time og fjern evt.skindet. Skær bananer og peberfrugter i stykker af...