Video: Vanillekranse
VanillekranseKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Bagværk
5
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
200 gram Hvedemel
-
150 gram Smør
-
75 gram Sukker
-
1 stk Æg
-
1 tsk Vanillesukker
Ovnen forvarmes til 175°C. Alle ingredienserne til dejen røres sammen i en skål. Dejen kommes i en sprøjtepose og formes til kranse på en bageplade med bagepapir. Bag kransene i ca. 8 min. i den forvarmede ovn.
Spørgsmål:
hvordan får jeg sukker til at blive liggende på min kransekage. skal jege putte æggehvide sammen med flormelis og vand hvis ja hvor meget æggehvide skal jeg så bruge
Svar:
Hej Sven. Tak for dit spørgsmål. Jeg er ikke sikker på jeg forstår det korrekt - du har spurgt om, hvordan du får sukkeret til at blive på din kransekage, men opskriften du er inde på her er 'Vanillekranse' - drejer dit spørgsmål sig om vanillekranse eller kransekage?
Mvh
Kokken
08/12-2018 af Tobias Korch
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kylling med rød sauce
Find en gryde, der akkurat kan indeholde kyllingen. Læg kyllingen i gryden med brystet ned...
Små karamelliserede pæretærter med kardemommecreme
Forvarm ovnen til 225°C. Beklæd en bageplade med bagepapir. Rul butterdejen ud på en m...
Hjemmelavede burgerboller
Hjemmelavede burgerboller.Smelt smørret i en gryde ved kraftig varme, men uden at det brun...