Video: Vanillekranse
VanillekranseKøkken:
Ingredienser:
Dansk
5
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
200 gram Hvedemel
-
150 gram Smør
-
75 gram Sukker
-
1 stk Æg
-
1 tsk Vanillesukker
Ovnen forvarmes til 175°C.
Alle ingredienserne til dejen røres sammen i en skål.
Dejen kommes i en sprøjtepose og formes til kranse på en bageplade med bagepapir.
Bag kransene i ca. 8 min. i den forvarmede ovn.
Spørgsmål:
hvordan får jeg sukker til at blive liggende på min kransekage. skal jege putte æggehvide sammen med flormelis og vand hvis ja hvor meget æggehvide skal jeg så bruge
Svar:
Hej Sven. Tak for dit spørgsmål. Jeg er ikke sikker på jeg forstår det korrekt - du har spurgt om, hvordan du får sukkeret til at blive på din kransekage, men opskriften du er inde på her er 'Vanillekranse' - drejer dit spørgsmål sig om vanillekranse eller kransekage?
Mvh
Kokken
08/12-2018 af Tobias Korch
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Spejlæg
Spejlæg En pande varmes til middelvarme.Smør eller margerine smeltes på panden.Æg...
Köfte fra Grækenland
Skær skorpen af brødskiverne og udblød dem i mælken. Pil løget og hak det fint. Rør det ha...
Spicy mama
Begynd med at optø skaldyrene, hvis frosne benyttes. Rejerne og muslingerne skal af med de...