Video: Lækre julesmåkager med kokos, dadler og rosiner
Lækre julesmåkager med kokos, dadler og rosinerKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Bagværk
14
Tilberedningstid
1 timer 45 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
5 deciliter Sukker
-
5 deciliter Brun farin
-
4 stk Pasteuriseret æg
-
2 spsk Olie
-
2 tsk Vanillesukker
-
10 deciliter Hvedemel
-
2 tsk Bagepulver
-
2 tsk Bordsalt
-
10 deciliter Frosted flakes
-
3 deciliter Havregryn
-
2.5 deciliter Kokosmel
-
2.5 deciliter Pekannød
-
2.5 deciliter Tørret dadler
-
2.5 deciliter Rosiner
Forvarm ovnen til 165°C. Smør en bageplade let. Rør sukker, farin, æg, olie og vanille sammen i en skål. Bland mel, bagepulver og salt sammen i en separat skål. Rør de to blandinger sammen, det skal være godt blandet. Rør cornflakes, havregryn, kokosmel, hakkede nødder, hakkede dadler samt rosiner i dejen. Man skal bruge hænderne for at blande det hele til en jævn dej. Form dejen til kugler på 5 cm diameter og pres dem flade på den klargjorte bageplade. Bag kagerne i den forvarmede ovn i ca. 12-14 min. eller til de gyldne.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Oksekød i fad med kartoffelmos
Kartoffelmos Kartoflerne skrælles og skæres i mindre stykker. Kartoflerne koges godt møre...
Fiskelasagne
Sådan laver du fiskelasagne Tilberedning (tomatsovs) 1.Skær løg og peberfrugt i terninge...
Pierogi - Polske dumplings
5 first ingredients are for mashed potato filling, the other five for a dough. Mashed...