Kom æg og sukker i en serveringsskål. Pisk det med en hjulpisker, indtil det er hvidt og skummende. Åbn dåsen med fersknerne og hæld saften ned i æggesnapse

Tivoli koldskål

Tivoli koldskål
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Dessert

4


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

15 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

10 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Quesadillas med kylling

Fjerkræ

Skær det kogte kyllingekød i fine strimler. Svits det hakkede løg på en pande. Tilsæt...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Tunsteaks

Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Fiskeretter

Krydr kødet med salt og peber. Steg bøfferne på en grillpande. Vask og kog kartoflerne. K...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Dragesuppe

Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Fjerkræ

Skær kyllingekødet i passende stykker. Læg kyllingekødet, småtskårne grøntsager, persill...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag