Video: Suppe med endivie og små kødboller
Suppe med endivie og små kødbollerKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
10
Tilberedningstid
25 minutter
Arbejdstid
50 minutter
Antal personer:
-
0.5 stk Bredbladet endiviensalat
-
2 stk Gulerod
-
3.5 deciliter Hønsebouillon
-
125 gram Pasta penne
-
250 gram Helt magert hakket kalvekød
-
1 deciliter Rasp
-
1 deciliter Revet parmesan
-
0.5 stk Løg
-
1 stk Æg
-
0.5 tsk Bordsalt
Læg endiviebladene oven på hinanden og skær dem i strimler på tværs.
Hak gulerødderne.
Put endivie, gulerod og bouillon i en stor gryde.
Bring det til at småkoge, og lad det simre i ca. 30 min. eller til endivien er mør.
I mellemtiden blandes hakket kalvekød, rasp, parmesan, finthakket løg, æg, salt og peber til en fars.
Farsen formes til små kødboller ca. 2½ cm i diameter.
Når endivien er ved at være mør, tilsættes pastaen til suppen, som atter bringes til at simre.
Tilsæt kødbollerne til suppen.
Kog suppen over lav varme, til pastaen og kødbollerne er færdige, ca. 20 min.
Smag til med salt og peber.
Servér suppen varm og overdrysset med parmesan.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Hjemmelavet tomatsalsa
Skræl løgene og rens chilierne, dræn tomatjuicen fra cherrytomaterne. Blend alle ingredien...
Marinerede grøntsager
Kog gulerødder og bønner ca. 3min.Hak hvidløg og basilikum, tilsæt olie og basalmico og b...
Rød gryde
Kødet brunes i en stor gryde, hvorefter hakket rød peber og hakket champignon tilsættes sa...