Varme gedeoste-toast med rosmarin, valnød og honning

Varme gedeoste-toast med rosmarin, valnød og honning
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Fransk

Forret

5


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

20 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Clubsandwich

Fjerkræ

Steg kyllingebrystet på en pande, ca. fem minutter på hver side. Steg baconskiverne samtid...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Kyllingevinger med soja- og honningglasur

Fjerkræ

Hak forårsløg, ingefær og hvidløg fint. Bland alle ingredienserne til marinaden og rør god...

  1
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Kartoffel- og shiitakegratin

Fjerkræ

Smelt smørret i en stor gryde over høj varme. Tilsæt alle svampe (hakkede) og svits dem, t...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag