Video: Varme gedeoste-toast med rosmarin, valnød og honning
Varme gedeoste-toast med rosmarin, valnød og honningKøkken:
Ingredienser:
Fransk
5
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
250 gram Baguette
-
250 gram Blød gedeost
-
0.5 deciliter Honning
-
1 deciliter Valnød
-
0.5 spsk Frisk rosmarin
Forvarm ovnen til 175°C.
Skær baguetten i ½ cm tykke skiver på tværs.
Smør gedeost på hver skive.
Arrangér skiverne på en tildækket bageplade.
Bag indtil skorpen er svagt gylden og osten er blødgjort.
Sæt toastene til side på bagepladen.
Opvarm honningen i en gryde i ca. 2 min.
Drys toastene med ristede valnødder og rosmarin.
Dryp honning over og servér.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Ramsløgssalt
Lav din egen Ramsløgssalt Snit eller riv ramsløg over og kom dem i en foodprocessor s...
lemon curd - citron creme
Bliver til ca. 1 literRiv skallen af de vaskede citroner på den fine side af rivejernet. P...
Halloweenpunch med en blodig hånd
HalloweenpunchSådan laver du en børnevenlig halloweenpunchLav først saftblandingen, der sk...