Video: Varme gedeoste-toast med rosmarin, valnød og honning
Varme gedeoste-toast med rosmarin, valnød og honningKøkken:
Ingredienser:
Fransk
5
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
250 gram Baguette
-
250 gram Blød gedeost
-
0.5 deciliter Honning
-
1 deciliter Valnød
-
0.5 spsk Frisk rosmarin
Forvarm ovnen til 175°C.
Skær baguetten i ½ cm tykke skiver på tværs.
Smør gedeost på hver skive.
Arrangér skiverne på en tildækket bageplade.
Bag indtil skorpen er svagt gylden og osten er blødgjort.
Sæt toastene til side på bagepladen.
Opvarm honningen i en gryde i ca. 2 min.
Drys toastene med ristede valnødder og rosmarin.
Dryp honning over og servér.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Sandwich med svampe og Fontinaost
Rens og klargør svampene. Skær dem i skiver på langs.Varm olivenolien på en pande over mid...
Asiatisk risnudelsalat med Gomadressing
Start med at lave de syltede rødløg i god tid inden, så de kan nå at trække et par timer i...
Boller med vanilje
Alle ingredienser æltes sammen. Æltes i 10 minutter. Dejen skal hæve i 45 minutter. Boll...