Video: Varme gedeoste-toast med rosmarin, valnød og honning
Varme gedeoste-toast med rosmarin, valnød og honningKøkken:
Ingredienser:
Fransk
5
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
250 gram Baguette
-
250 gram Blød gedeost
-
0.5 deciliter Honning
-
1 deciliter Valnød
-
0.5 spsk Frisk rosmarin
Forvarm ovnen til 175°C.
Skær baguetten i ½ cm tykke skiver på tværs.
Smør gedeost på hver skive.
Arrangér skiverne på en tildækket bageplade.
Bag indtil skorpen er svagt gylden og osten er blødgjort.
Sæt toastene til side på bagepladen.
Opvarm honningen i en gryde i ca. 2 min.
Drys toastene med ristede valnødder og rosmarin.
Dryp honning over og servér.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Æggekage i ovn
Nem og lækker opskrift på æggekage i ovnHer er en opskrift på en æggekage bagt i ovnen. Me...
Risotto med broccoli og porre
Hak porren. Del broccolien i buketter. Blanchér begge dele i letsaltet vand i 1 min. Hæld...
Nem whiskysauce
Det hele piskes sammen i en gryde og gives et opkog. Saucen smages til med salt.