Varme gedeoste-toast med rosmarin, valnød og honning

Varme gedeoste-toast med rosmarin, valnød og honning
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Fransk

Forret

5


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

20 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Tacos med kylling

Stærk mad
Fjerkræ

Grove sener og hinder skæres af kyllingefileterne. Lad halvdelen af smørret blive gyldent...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Lækre Havregrynskager

Vegetar

1. Havregryn overhældes med det smeltede smør. 2. Æg og sukker piskes let sammen og bland...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Death Star

Hæld alle ingredienser i et collinsglas næsten fyldt med isterninger. Rør kort, og server.

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag