Video: Endivie med røget ørred og flødeost med urter
Endivie med røget ørred og flødeost med urterKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Forret
8
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
250 gram Flødeost 60+
-
1 bdt Frisk dild
-
2 stk Forårsløg
-
1 tsk Revet citronskal
-
4 stk Bredbladet endiviensalat
-
250 gram Røget bækørred
-
1 spsk Frisk dild
-
1 knsp Peber
Bland de fire første ingredienser i en lille skål. Krydr med friskmalet sort peber. Del endivie-hovederne i enkelte blade. Smør hvert blad med en lille smule af osteblandingen. Læg herpå et lille stykke røget ørred og pynt hvert blad med lidt frisk dild. Arrangér bladene på et fad og servér.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Amagergryde
Hak løgeneSkær kartoflerne i skiver Riv gulerødderne groft Snit hvidkålen snittes. Opvar...
Marineret gedeost med basilikum
Marineret gedeost med basilikumSkær osten i mindre stykker og fordel dem på et fad sammen...
Rabarbermuffins
Sådan laver du RabarbermuffinsFørst skæres rabarbaren skæres i små tern, så de er klar til...