Video: Endivie med røget ørred og flødeost med urter
Endivie med røget ørred og flødeost med urterKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Forret
8
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
250 gram Flødeost 60+
-
1 bdt Frisk dild
-
200 gram Forårsløg
-
1 tsk Revet citronskal
-
4 stk Bredbladet endiviensalat
-
250 gram Røget bækørred
-
1 spsk Frisk dild
-
1 knsp Peber
Bland de fire første ingredienser i en lille skål. Krydr med friskmalet sort peber. Del endivie-hovederne i enkelte blade. Smør hvert blad med en lille smule af osteblandingen. Læg herpå et lille stykke røget ørred og pynt hvert blad med lidt frisk dild. Arrangér bladene på et fad og servér.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Fuldkornspandekager med blåbær
Bland mel og bagepulver i en skål. Pisk mælk, æg og olie i. Tilsæt nu blåbærrene, som røre...
Ymerfranskbrød
Gæren smuldres, lun mælken og rør i gæret. Lun ymeren og tilsæt salt, rugmel og hæld i i...
Aromatisk æbletærte
Skær æblerne i skiver og karamellerne i kvarte. Bland æbleskiver, karamelstykker, saft fra...