Vegetarisk Bagværk Snacks & Tilbehør Madpakke
Nutrition facts: 21 calories 41.545 carb 14.97775 fat 7.875 fiber 21.0365 protein 2.532 fat 3.07 sugar

Video: Sunde madpakkeboller med squash

Sunde madpakkeboller med squash

Sunde madpakkeboller med squash

Sunde madpakkeboller med squash
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Ingredienser:

Dansk

9


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

2 timer 0 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Tips & tricks

Tips: Man kan erstatte gulerod eller squash med kartofler - det smager også dejligt. Fintklippet purløg, timian eller rosmarin kan give et ekstra lille pift!

Kokkens svar
A38

Spørgsmål:

Jeg vil bare høre om man kan skifte mælk ud med a38, når man bager eksempelvis grovboller??



Svar:
Ja - det kan du godt, men så skal du nok nøjes med at bruge den halve mængde, og lade den anden halvdel være lunt vand til opløsning af gæren.

mvh
Dorthe
opskrifter.dk

24/05-2008 af Opskrifter.dk

Grovboller

Spørgsmål:

Jeg har ikke så frygtelig stor forstand på madlavning. Jeg vil gerne lave nogle grovboller, men alle de opskrifter jeg finder, der består mindst halvdelen af melet, af hvedemel. Jeg vil gerne lave nogle GROVE grovboller. Altså massere af kerner og grahamsmel osv., men med et minimum af hvedemel. Har du en god opskrift, eller kan du fortælle mig hvordan forholdet mellem mel, salt, vand og de andre ingrendienser skal være for at det bliver en ordentlig smagfuld bolle og ikke en tør kedelig sag. På forhånd tak :)



Svar:
Der er ikke kun én måde at bage boller, så du må prøve dig lidt frem, til du finder din ynglings-opskrift :-)
Men du kunne prøve "madpakkeboller" - der er flere variationsmuligheder. A-38 gør at bollerne ikke bliver så hurtigt tørre. Hvis du bruger squah, så tryk væden fra, så dejen ikke bliver for våd.
Det kan være en god ide at bruge det halve gær, og så bruge kold-hævning - du rører gæren op i kold væske og stiller dejen koldt f.eks. natten over - derefter former du boller, som efterhæver i stuetemperatur til de bliver dobbelt så store.

TIP: Sæt en form i bunden af ovnen med kogende vand når du skal bage bollerne.

mvh
Dorthe
opskrifter.dk

31/10-2007 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Makrel med skyr

Proteinrig mad
Fiskeretter

Mos makrelen lidt, og tilsæt 2 spsk skyr og resten af ingredienserne. Servér til frokoste...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1400
Opskrift

Tærtebund

Vegetar

Smør og vand skal være koldt. Smør skæres i tern.Bland mel og smør, gerne med en mixer, ti...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1915
Opskrift

Ovnstegt kalkun

Fedtfattig mad
Fjerkræ

Skær løg og brød (uden skorpe) i ca. 1x1 cm store stykker, svits dem på panden med hakket...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2291

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag