Video: Appelsinlagkage
AppelsinlagkageKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Dessert
7
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
3 stk Appelsin
-
2 tsk Citronsaft
-
3 stk Pasteuriseret æggeblomme
-
1.5 deciliter Sukker
-
1 spsk Maizena
-
3 stk Lagkagebund
-
0.5 liter Piskefløde 38%
Appelsinsaft, citronsaft, pasteuriserede æggeblommer, sukker samt maizenamel piskes sammen i en tykbundet gryde. Koges igennem mens det piskes. Hældes i en skål og afkøles, pisk en gang imellem. Piskefløden piskes godt stiv, der kan evt. tages noget fra til pynt hvis dette ønskes. Flødeskum og den afkølede appelsincreme røres forsigtigt sammen og lægges mellem lagkagebundene. Pynt kagen med appelsinglasur og evt. små flødeskumstoppe.
Spørgsmål:
hur många dl mjöl bli 200 g?
Svar:
Hej , det bliver ca: lite mer än 3 dl
Mvh Tomas
recept.se
20/08-2010 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
hej! hur kan man laga glasuren? det står inte i recepten.tack.
Svar:
Hej , du tar lite juice (1-2 msk) och rör florsocker i, sen är det bara att hälla på.
Mvh Tomas
recept.se
09/07-2008 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Hindbærflødeis
HindbærflødeisKom hindbær, sukker og saft fra citron (eller lime) i en skål. Pisk det samm...
Uramaki
Uramaki sushiSkær agurk, avocado og mago i aflange stykker. Skær den røgede laks og tunfil...
Karamelsauce
Hjemmelavet karamelsauceSukkeret smeltes over svag varme. Når det er blevet lysebrunt t...