Video: Marcipan på grillen
Marcipan på grillenKøkken:
Ingredienser:
Dansk
3
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
4 stk Fersken
-
0.5 deciliter Sirup
-
200 gram Marcipan
OBS: Til denne dessert skal du bruge grillspyd samt en foliebakke.
Halvér fersknerne et par timer før de skal bruges.
Læg dem i en skål og dryp en god sirup henover.
Lad fersknerne dryppe lidt af, inden de stikkes på spyd og grilles et par minutter på hver side i en foliebakke.
Når de er gyldne, rives marcipan henover.
Serveres evt. med en god vaniljeis til.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kartoffelpandekager
KartoffelpandekagerSkræl kartoflerne og riv dem på den grove side af et rivejern. Pres væd...
Grillede cheeseburgere
Grillede cheeseburgereVask og skær tomat i skiver. Vask også salatbladene og læg begge del...
Sunde dadelkugler
Sådan laver du dine dadelkuglerKom dadler, mandler, kakaopulver, kokosolie og vaniljeekstr...