Video: Marcipan på grillen
Marcipan på grillenKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Dessert
3
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
400 gram Fersken
-
0.5 deciliter Sirup
-
200 gram Marcipan
OBS: Til denne dessert skal du bruge grillspyd samt en foliebakke. Halvér fersknerne et par timer før de skal bruges. Læg dem i en skål og dryp en god sirup henover. Lad fersknerne dryppe lidt af, inden de stikkes på spyd og grilles et par minutter på hver side i en foliebakke. Når de er gyldne, rives marcipan henover. Serveres evt. med en god vanilleis til.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Dybstegte jalapenos
Jalapenos skal være i ikke for små skiver! Bland mel, salt, peber, chilipulver, hvidløg...
Solæg
Sådan laver du solæg Kog vand og salt op med løgskaller. Læg æggene i og lad dem koge i 20...
Lam i mynte
Skær lammekødet i portionsstykker og grill dem. Sauce: Finhak skalotteløg, mynte og hvi...