Video: Morgen boller
Morgen bollerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
6
Tilberedningstid
1 timer 30 minutter
Arbejdstid
1 timer 30 minutter
Antal personer:
-
25 gram Gær
-
2.1 deciliter Mælk
-
25 gram Smør
-
1 tsk Sukker
-
1 tsk Salt
-
425 gram Hvedemel
Aften:
Rør gæren ud i mælken.
Tilsæt de øvrige ingredienser (hold lidt af hvedemelet tilbage).
Slå dejen sammen.
Tag den ud på meldrysset bord, og ælt den igennem med så meget mel, at den stadig er blød og smidig.
Del dejen i 12-15 stykker, der trilles til boller og anbringes på bagepapir eller en smurt bageplade.
Dæk bollerne med et fugtigt klæde, og stil dem i køleskabet natten over.
Morgen:
Pensel bollerne med æg og sæt dem i en kold ovn.
Indstil ovnen på 200 grader og bag bollerne i 25 min.
Så er der friskbagte boller.
(Kan også bages om morgenen)
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kalkungryde med ris
Sådan laver du kalkungrydeKalkun skæres i tern og svitses i gryden sammen med løg i lidt o...
Løg- og bacontærte
Bland halvdelen af melet med vand og gær i en stor skål; rør godt rundt. Dæk skålen til me...
Laksetartar med urtesalat
Tatar: Rengør og hak fint; skalotteløg, laks, røget laks, dild og persille. Rør dem godt s...