Video: Kinesisk appelsin-and
Kinesisk appelsin-andKøkken:
Type:
Ingredienser:
Kinesisk
Hovedret
9
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
2 stk Andebryst
-
2 spsk Revet appelsinskal
-
0.5 deciliter Hvedemel
-
1 stk Appelsin
-
2 stk Appelsin
-
2 spsk Sukker
-
1 tsk Maizena
-
1 spsk Vand
-
0 Frisk koriander
Skær andebrystet ud på tværs. Strø dem med salt, hvid peber, lidt reven appelsinskal og mel. Steg kødstykkerne kort på hver side i vindruekerneolie. Skær skrællen af en appelsin og del den i både, som bruges til pynt. Sauce: Pres saften af en appelsin ud i en lille stegepande. Tilsæt sukker og siden en lille smule jævning af maizenamel og vand. Anret andestykkerne på et fad omkranset af appelsinbåde. Hæld appelsinsaucen over og pynt med friske korianderblade.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Hollandaisesauce
Gør først vandbadet klar, så du ikke behøver at fumle med det senere: en stor gryde fyldes...
Råstegte kartofler
Sådan laver du råstegte kartoflerSkyl kartoflerne og skræl dem. Skær dem i terninger. Lad...
Oksekødssalat med græskarkerneolie
Snit koldt, kogt oksekød som f.eks.en rest roastbeef i fine strimler. Pil løgene, skær dem...