Video: Syltede vagtelæg
Syltede vagtelægKøkken:
Ingredienser:
Dansk
7
Tilberedningstid
25 timer 0 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
8 stk Rå rødbede
-
2.5 deciliter Sherryvineddike
-
1 deciliter Sukker
-
1 tsk Bordsalt
-
1 stk Laurbærblad
-
5 stk Hvidløgs fed
-
24 stk Vagtelæg
Klargør rødbederne.
Læg dem i en stor gryde, dæk dem med vand og kog dem i 40 min.
Overfør rødbederne til en skål (gem dem til et andet formål; det er kogevandet, der skal bruges).
Udmål ca. 1/4 af kogevandet og overfør det til en mindre gryde.
Tilsæt eddike, sukker, salt, laurbærblad og hele hvidløgsfed og bring det i kog under omrøring, til sukkeret er opløst.
Fjern syltevæden fra blusset og lad den afkøle i ca. 1 time
Kog i mellemtiden vagtelæggene i 3 min.
Hæld vandet fra og ryst æggene let, så skallerne sprækker let
Dæk æggene med koldt vand og lad dem stå i 15 min.
Pil vagtelæggene og læg dem i et stort sylteglas.
Tilsæt syltevæden og lad æggene stå i 24 timer med lukket låg.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Suppe med endivie og små kødboller
Læg endiviebladene oven på hinanden og skær dem i strimler på tværs. Hak gulerødderne.Put...
Landbrød
Gæren røres ud i vandet. De øvrige ingredienser tilsættes. Dejen æltes igennem til den er...
Sennepskanin med perleløg og hestebønner
Forvarm ovnen på 90°C.Børst kaninstykkerne med sennep og drys med friskhakket timian samt...