Video: Vanillebudding
VanillebuddingKøkken:
Ingredienser:
Andet
6
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
0.25 stk Vanillestang
-
250 Kaffefløde
-
2.5 spsk Majsstivelse
-
2 spsk Sukker
-
4 stk Pasteuriseret æggeblomme
-
1.25 Letmælk
Vanille flækkes og koges med fløden.
Majsstivelse, sukker, æggeblommer og mælk piskes sammen i en skål.
Den kogende fløde tilsættes under piskning, hvorefter det hældes tilbage i gryden og varmes op under piskning til det jævner.
Gryden tages fra varmen, vanillestangen fjernes.
Buddingen hældes i en skål, afkøles, og stilles i køleskabet i 3-4 timer.
Server ved at vende bunden i vejret på skålen, og lad buddingen vælte ud på tallerkenen, så den bevarer sin form.
Pynt med Legro® citronmelisse
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Perlebygsalat
Perlebygsalat Vej perlebyggen af, og kom den i en sigte. Skyl perlebyggen med koldt v...
Nem citronfromage
Udblød husblad i kold vand i 5 min. Pisk æggeblommer med sukker i 5 min med elpisker til d...
Sumpet banankage
Sumpet banankageTænd ovnen på 180°C (varmluft) og 200°C (alm.).Pisk æg og sukker sammen ti...