Video: Syltede grisetæer
Syltede grisetæerKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
3
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
1 timer 30 minutter
Antal personer:
-
2 kg Grisetå
-
4 stk Løg
-
4 stk Laurbærblad
Rengjorte grisetæer flækkes og koges i letsaltet vand (ca.1½ time) med laurbærblade og løg (ca.2 blade og 2 løg pr kg.tæer) Når de er møre, så kødet næsten falder fra benene, tages de op og lægges i en dyb skål. Suppen sies og hældes i en skål, hvorefter det sættes på et koldt sted, til suppen er stivnet.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kikærtebrød
Forvarm ovnen til 170 grader. Smør en 23 cm rund kageform med 1 spsk olie. Hæld melet i...
Lammekølle med ansjos og rosmarin
Hak hvidløg og ansjosfileter fint og mas dem til en fin masse med siden af en køkkenkniv....
Jordbærcheesecake
Bund: Knus kiks, mandler og salt i en foodprocessor eller minihakker. Det må gerne være l...