Video: Syltede grisetæer
Syltede grisetæerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
3
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
1 timer 30 minutter
Antal personer:
-
2 kg Grisetå
-
4 stk Løg
-
4 stk Laurbærblad
Rengjorte grisetæer flækkes og koges i letsaltet vand (ca.1½ time) med laurbærblade og løg (ca.2 blade og 2 løg pr kg.tæer)
Når de er møre, så kødet næsten falder fra benene, tages de op og lægges i en dyb skål.
Suppen sies og hældes i en skål, hvorefter det sættes på et koldt sted, til suppen er stivnet.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Citronkylling med broccoli
Sådan gør du:Kog pastaen efter anvisning på emballagen.Rengør broccolien, skær stilken i s...
Spinat-ostegratin
Kom spinaten i en sigte og pres al vandet af den. Hak den groft med en kniv. Smelt smørret...
Andeburger
Andeburger med syltet rødkålSkær eller riv andekødet, så du får tynde stykker, der kan for...