Video: Spaghetti Provencale
Spaghetti ProvencaleKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
8
Tilberedningstid
35 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
500 gram Squash
-
0.5 tsk Cayennepeber
-
1 kg Champignon
-
3 spsk Frisk estragon
-
2 spsk Frisk persille
-
3 stk Hvidløgs fed
-
350 gram Spaghetti
-
2 stk Bøftomat
Pensl en stor pande med olivenolie.
Opvarm panden over middelhøj varme.
Tilsæt squash i tern samt cayennepeber.
Svits til ternene begynder at blive bløde, ca. 2-3 min.
Overfør ternene til en skål.
Pensl igen panden med olivenolie og opvarm den.
Tilsæt skiveskåret champignoner og svits dem til de er brune, ca. 15 min.
Tilsæt et par skefulde vand, hvis svampene brænder sig fast på panden.
Tilsæt squash, urter og presset hvidløg. Smag til med salt og peber.
Kog spaghettien i letsaltet vand.
Hæld vandet fra og bland spaghettien samt hakkede tomater med squashblandingen og vend det godt.
Smag til med salt og peber og servér.
Spørgsmål:
Hvor længe skal Spagettien koge
Svar:
Det står som regel angivet på pakken - men ellers er min erfaring 8-11 min. i rigeligt saltet vand.
Mvh.
Martin
Opskrifter.dk
16/09-2008 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Ændrer fedtenergiprocenten sig når man bruger fuldkornspasta i stedet for almindelig hvid pasta? Mvh. Louise
Svar:
Nej ikke i dette tilfælde.
mvh
Tomas
opskrifter.dk
07/08-2006 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Churros
ChurrosStart med sætte olien over i en tykbundet gryde og varme op. Først kommes va...
Æbletrifli
ÆbletrifliSkræl æblerne, udkern dem og skær dem i grove stykker.Kog æblestykkerne med rørs...
Panforte - italiensk konfektbord
Bland hvedemel, valnødder, mandler, korender, appelsinskal, sukat og brunkagekrydderi.Varm...