Fastelavnsboller

Fastelavnsboller
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Bagværk

15


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

1 timer 25 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

20 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
gær

Spørgsmål:

Hvordan bruger man tørgær i forholdet til 25 gram normal gær? john



Svar:
Hej John

en pose Malteser tørgær på 11,8 g svarer til 50 g.frisk gær. Der findes andre slags tørgær, så læs på pakke.

Mvh Tomas
opskrifter.dk

27/01-2010 af Opskrifter.dk

maizena og bagning

Spørgsmål:

hej jeg er ret ny ud i bagekunsten og jeg undrer mig over hvorfor bruger man maizena hilsen kirsten



Svar:
Hej kirsten , det laver man tit for at det er hurtigere og det arbejder på en helt anden måde end alm. mel, er godt i cremer med æg

Mvh Tomas
opskrifter.dk

12/02-2009 af Opskrifter.dk

Frost

Spørgsmål:

Kan fastelavnsbollerne fryses?



Svar:
Hej , ja det kan de godt, men.... , det bedste er naturligtvis at spise dem samme dag :-)
mvh Tomas
opskrifter.dk

25/01-2008 af Opskrifter.dk

Fastelavnsboller

Spørgsmål:

Jeg vil gerne have ,en lækker opskrift på fastelavns boller.det skal være nogle jeg kan komme fløde og creme i.det skal være som hvis jeg gik til bageren.ikke for svært.



Svar:
Vi har en opskrift på fastelavnsboller.

Du kan også vælge at bruge opskriften på vandbakkelser,det er mere en flødeskumkage, men helt sikkert rigtig lækkert:

http://www.opskrifter.dk/Opskrift_100915.100.0.html

- pas på at dejen ikke bliver for tynd, det er ikke sikkert at al æggemassen skal bruges - lav en prøve med lidt dej - dejen må ikke flyde ud, når du sætter dem i toppe på pladen.
Du kan tage ½ flødeskum og ½ creme som fyld i de færdigbagte vandbakkelser - det er min favorit :-)

mvh
Dorthe
opskrifter.dk


13/02-2007 af Opskrifter.dk

endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Schnitzel med parmesan

Proteinrig mad
Kødretter

Bank kødet, vend det i parmesanost og steg det gyldent i smørret. Krydr med salt og peber....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Grønne bønner med valnødder

Vegetar

Placér hakkede valnødder på en bageplade. Bag dem på 175°C i 5-8 min. Kog bønnerne i le...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Fasan i portvin

Kødretter
Fjerkræ

Tø de frosne fasaner op i køleskabet natten over. Rens fuglenes omhyggeligt og aftør dem....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag