Indisk kyllingecurry

Indisk kyllingecurry
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Indisk

Hovedret

18


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

1 timer 30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

25 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
Konsistens

Spørgsmål:

Hej Jeg har lige prøvet at lave denne ret. Og synes bestemt ikke konsistensen ligner som på billedet. Jeg fulgte retten fra punkt til prikke. Men synes bare det blev en lidt tynd omgang, efter jeg hælte 1 liter vand i retten? Kan det passe jeg skulle hælde en helt liter i? Med venlig hilsen Torben Kristensen



Svar:
Hej Torben, det ser ikke ud til at der er ret meget væde med på dette billede, men de har en anden holdning til konsistens end vi har her i skandinavien
Det er ikke ret tit de jævner en sauce, de er to veje at gå du kan jævne lidt som du har lyst og du kan bruge mindre vætske når du laver denne ret, husk i madlavning er det kokken der laver maden der bestemmer smag og konsistens, så du skal bare gøre det der paser dig bedst
Ha det godt
Mvh Tomas
opskrifter.dk

27/01-2012 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Helstegt kylling i gryde

Proteinrig mad
Fjerkræ

Brun kyllingen i en varm jerngryde. Tag kyllingen op og gnid den med salt, peber, timian o...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Honningristede blommer med timian og creme fraiche

Forvarm ovnen til 250°C. Rør de første 4 ingredienser sammen i en gryde over høj varme....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Sød Gammeldags mørdej

Vegetar

Hak fedtstoffet ned i melet og findel det med fingrene, indtil "dejen" har en smulret kons...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag